| ADK a întrebat:

Salut TPU! Acum mulți ani (prin 2005-6) jucam un joc care avea posibilitatea și "în doi", pe scurt cu împușcături. Însă detaliile pe care le ofer sunt foarte minime, nici pe YouTube nu am reușit să dau de el oricât am căutat "old shooter games". Era un fel de... Outlast, în care se desfășura doar noaptea iar jucătorul cobora dintr-o mașină care avea un pistol și trebuia să omoare tot felul de monștrii, iar la final dădeai de unul care trebuia să-ți descarci câteva muniții ca să-l omori. Din păcate doar atâta pot oferii, perioada când îl jucam și detalii prea puține. Mi-a venit nostalgia de a-l căuta un pic pe YouTube, alături de alte jocuri ca DOOM, NFS 2 SE, 18 Wheels Of Steel Across America și Hard Truck, doar că pe ultimele le-am reținut deoarece categoria favorită era mai mult cu auto.

2 răspunsuri:
| Bestiapateu69 a răspuns:

Te referi cumva la resident evil 4 happy?

| ADK explică (pentru Bestiapateu69):

Salut! Din păcate nu-i acela, am căutat inclusiv versiuni mai vechi... Jocul era mai simplu (fără prea multe animații realiste) și în plus, era mai vechi de anul 2005-6 deoarece rula destul de bine pe un PC destul de slab. Mai cunoști și altele?

Întrebări similare