Nu merge. Trebuie instalat un alt sistem de operare Windows7, dar pe 64 biti, la fel ca jocul. Si nu e vorba doar de jocuri, ci si de aplicatii pe 64 biti, care nu sunt operabile pe Windows 32 biti, daca nu exista versiuni pe aceasta configuratie.
Aa ca eu am cumparat mai demult Windows-ul asta 7 pe 32 de biti cu 3 milioane. Acuma practic trebuie sa-mi cumpar alt windows?
Stiu ca sunt jocuri care merg si pe 32 bit. Vezi, cauta site-urile de download si poate gasesti un site cu jocul compatibil cu 32 bit
Intai verifici daca jocul exista si pe 32 biti. Unele se gasesc pe ambele versiuni. Doar daca e configurat exclusiv pe 64 de biti, esti nevoit sa schimbi sistemul de operare. Windows pe 64 biti are mai multe avantaje, despre care poti citi pe internet. Windows 32 biti are anumite limitari ca performanta si posibilitate de upgrade (memoria ram).
Pai si cum il fac pe 64 de biti? Pot gasi si pe net? Raspunde te rog
Ca si sistemul de operare, o aplicatie (un joc) poate fi pe 32 biti sau pe 64 biti. Sunt versiuni distinte, pe care le cauti separat, daca sunt disponibile. Cel mai bine te uiti pe pagina producatorului jocului, pentru a vedea pe ce configuratie a fost scos pe piata (32 biti, 64 biti, sau ambele versiuni). Daca jocul se gaseste pe 32 biti, nu mai trebuie sa schimbi nimic la sistemul de operare. Doar cauti pe net versiunea jocului pe 32 biti. Daca jocul e pe 64 biti exclusiv, atunci cauti pe net un Windows7 pe 64 biti, nu pe 32 biti. Altfel nu se poate.