Driver placa video, Directx (versiunea compatibila) - se cere DirectX11, Net Framework. Anumite aplicatii necesare vin la pachet cu jocul, in caz ca nu ai acces la ele si atunci se pot instala odata cu Fifa2015.
Astea le am mai exact mi se incarca jocul dau dupa faza cu alegerea limbii si dupa aceea imi apare o eroare FIFA 15 Demo has stop working daca ma ajuti ai Funda
Daca jocul inainte mergea si dupa reinstalare Windows nu mai merge, e clar ca ceva lipseste sau s-a schimbat fata de atunci. Daca pc-ul e acelasi, poate sistemul de operare schimbat creeaza erori. Daca ai instalat acelasi Windows, posibil sa lipseasca din aplicatiile sau driverele pe care tu le-ai avut anterior reinstalarii. Sa stii ca de varianta Demo s-au plans si altii pe forumul de discutie al companiei. Asadar, nu numai tu ai problema asta cu Demo. E posibil sa fie si de la ei (daca ai instalat o alta varianta de demo), dar, de vreme ce l-ai putut juca pe un sistem de operare anterior, e foarte probabil ca erorile sa apara din cauza pc-ului tau. Problema trebuie analizata in amanunt si verificate toate variantele.
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: