| xRapid1923 a întrebat:

am cerintele minime recomandate pentru FIFA 15 si voiam sa il joc il am demo pentru ca cel original o sa il cumpar dar voiam sa vad cum e deoarece l-am mai jucat dar mi am reinstalat windowsul si nu stiu ce imi trebuie ca sa imi ruleze doar l am mai avut adica framework ceva de genu dau FUNDA

3 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Driver placa video, Directx (versiunea compatibila) - se cere DirectX11, Net Framework. Anumite aplicatii necesare vin la pachet cu jocul, in caz ca nu ai acces la ele si atunci se pot instala odata cu Fifa2015.

| xRapid1923 explică (pentru dannyel86):

Astea le am mai exact mi se incarca jocul dau dupa faza cu alegerea limbii si dupa aceea imi apare o eroare FIFA 15 Demo has stop working daca ma ajuti ai Funda

| dannyel86 a răspuns (pentru xRapid1923):

Daca jocul inainte mergea si dupa reinstalare Windows nu mai merge, e clar ca ceva lipseste sau s-a schimbat fata de atunci. Daca pc-ul e acelasi, poate sistemul de operare schimbat creeaza erori. Daca ai instalat acelasi Windows, posibil sa lipseasca din aplicatiile sau driverele pe care tu le-ai avut anterior reinstalarii. Sa stii ca de varianta Demo s-au plans si altii pe forumul de discutie al companiei. Asadar, nu numai tu ai problema asta cu Demo. E posibil sa fie si de la ei (daca ai instalat o alta varianta de demo), dar, de vreme ce l-ai putut juca pe un sistem de operare anterior, e foarte probabil ca erorile sa apara din cauza pc-ului tau. Problema trebuie analizata in amanunt si verificate toate variantele.