| Knasty a întrebat:

Am cumparat jocul GTA IV, l-am instalat totul bine si frumos, intru pe joc, dar cand ma misc sau fac diverite miscari imi merge sacadat, nici nu ma pot misca. Calculatorul meu are 7 Kb memorie si 4 Kb RAM, puteti sa imi spuneti va rog de ce imi merge sacadat, dupa parerea mea calculatorul meu este destul de bun si suporta toate conditiile jocului. Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| VladPătrașcu a răspuns:

Procesorul este perfect! Si la acest procesor cred ca detii o placa video buna... incearca sa setezi setarile jocului GTA IV la medium sau la low! Multa bafta sunt multe sanse sa iti mearga!

3 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Ce procesor si placa video ai?

| VladPătrașcu a răspuns:

Nu ai cum sa ai 7KB memorie si 4 KB RAM POATE GB si alta problema unde ai tu 7 GB laughing))? Nu pe bune vreau sa te ajut dar ce zici tu acolo e total opus cu un calculator mai verifica odata
1.CLICK START >> RUN >> DXDIAG >> OK >> acolo iti scrie in prima fereastra despre procesor ram si hard daca nu ma insel si in fereastra cu video iti scrie despre placa video incearca sa dai un reply cu informatiile de acolo
PS:Nici un calculator de pe vremea lu ceausescu nu are 4KB ram poate 4 MB Exprimate corect

| Knasty explică (pentru VladPătrașcu):

Operating System: Windos 7 Home Premium 64-bit
System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
System Model: GA-MA770T -UD3
BIOS: Award Modular BIOS v6. 00PG
Processor: AMD Phenom (TM) II X4 955 Processor (4CPUs), ~3. 2GHz
Memory: 4096MB RAM
Page file: 2627MB used, 5569MB availabe.