Merg fara probleme dar nu te astepta sa mearga la cea mai inalta grafica. PC-ul asta nu e chiar echilibrat. Procesorul foarte bun, restul mai slabute. Ar trebui sa iti iei unul sa fie toate medii sau toate bune. O sa iti mearga gta 4 si la noire dar pe Medium Quality. Funda?
W frate ia aiai un sfat bun
de bani aia iti iei un pc pe care joci toate jocurile si e mai bun decat un laptop calculatoarele is mai bune pentru gaming decat laptopurile si gta V inca nu a aparut pe pc/laptop si nu se stie daca va aparea
E bunicel dar placa video ma ingrijoreaza mult. Procesorul nu o sa ai probleme cu el in urmatorii 10-15 ani dar placa video as schimba-o cu un GTX depinde cat iti permiti. Iar ramii pui 8.
Deci eu l-as lua, doar ca unele jocuri nu te astepta sa mearga sa rupa + pe laptop ai lag de obicei pentru ca nu e conceput pentru gaming, e mai mult pentru net + programe + etc. Nu o sa joci chiar lejer jocurile alea dar o sa iti mearga cu siguranta. Cat ar costa in total daca nu vrei sa mai ai probleme cu el deloc deloc?
Pretul -> 1950
Pui 8 gb ram pe el -> cam inca 300 lei
O placa video mai buna -> 1000 lei (asta in caz ca vrei sa mearga racheta )
In total 3250 lei. Dar crede-ma daca faci cum ti-am zis o sa fii boss Funda?
Dar dupa parerea ta unele jocuri cum ar fi gta IV sau la noire mi ar merge fara probleme pe el?
Merg fara probleme dar nu te astepta sa mearga la cea mai inalta grafica. PC-ul asta nu e chiar echilibrat. Procesorul foarte bun, restul mai slabute. Ar trebui sa iti iei unul sa fie toate medii sau toate bune. O sa iti mearga gta 4 si la noire dar pe Medium Quality. Funda?