| Pascal_Ionut_1994 a întrebat:

am gasit un laptop pe olx as vrea sa stiu daca se merita sa fac o asemenea investitie asfel incat sa mi ruleze cele mai noi jocuri (mentionez ca as dori sa joc gta v si daca se poate si Watch Dogs)laptopul are urmatoarele configuratii:
Laptop Acer 5755G (Gaming) (, Procesor i7 -Video 2 Giga) (Garantie) -1950 Ron
Model: Acer 5755G
Display 15.6 Led
Procesor Intel Core i7 2670qm (4*2.2---3.1 Ghz), 6 Mega cache, 4 procesoare reale si 4 virtuale
4 Giga ram ddr3
Hdd 500 Giga
Video Nvidia GT540M de 2 Giga dedicata ddr3 DirectX 11, Shader 5.0
Pe dansa jucati lejer ultimele jocuri aparute cum ar fi: Fifa 13; Crysis 3; Mafia 2; Resident Evil 5; Call of Duty 4; World of Warcraft; Max Payne 3; Call of Duty: Black Ops; Need for speed (ultimul).
Web Hd
Dvd-rw
Usb 3.0
Wireles
Hdmi
Baterie 6 celule (tine 4 ore) –Verificati pe site
Windows 7
Laptopul se prezinta impecabil, si functioneaza ireprosabil.Este un model deosebit de frumos.
Am la el si certificatul de garantie de 12 luni
Pret fix 1950 Ron

Răspuns Câştigător
| RocKzZ a răspuns:

Merg fara probleme dar nu te astepta sa mearga la cea mai inalta grafica. PC-ul asta nu e chiar echilibrat. Procesorul foarte bun, restul mai slabute. Ar trebui sa iti iei unul sa fie toate medii sau toate bune. O sa iti mearga gta 4 si la noire dar pe Medium Quality. Funda?

3 răspunsuri:
| KeNNT3D a răspuns:

W frate ia aiai un sfat bun
de bani aia iti iei un pc pe care joci toate jocurile si e mai bun decat un laptop calculatoarele is mai bune pentru gaming decat laptopurile si gta V inca nu a aparut pe pc/laptop si nu se stie daca va aparea

| RocKzZ a răspuns:

E bunicel dar placa video ma ingrijoreaza mult. Procesorul nu o sa ai probleme cu el in urmatorii 10-15 ani dar placa video as schimba-o cu un GTX depinde cat iti permiti. Iar ramii pui 8.

Deci eu l-as lua, doar ca unele jocuri nu te astepta sa mearga sa rupa + pe laptop ai lag de obicei pentru ca nu e conceput pentru gaming, e mai mult pentru net + programe + etc. Nu o sa joci chiar lejer jocurile alea dar o sa iti mearga cu siguranta. Cat ar costa in total daca nu vrei sa mai ai probleme cu el deloc deloc?

Pretul -> 1950
Pui 8 gb ram pe el -> cam inca 300 lei
O placa video mai buna -> 1000 lei (asta in caz ca vrei sa mearga racheta )

In total 3250 lei. Dar crede-ma daca faci cum ti-am zis o sa fii bosswinking Funda?

| Pascal_Ionut_1994 explică (pentru RocKzZ):

Dar dupa parerea ta unele jocuri cum ar fi gta IV sau la noire mi ar merge fara probleme pe el?