Merg fara probleme dar nu te astepta sa mearga la cea mai inalta grafica. PC-ul asta nu e chiar echilibrat. Procesorul foarte bun, restul mai slabute. Ar trebui sa iti iei unul sa fie toate medii sau toate bune. O sa iti mearga gta 4 si la noire dar pe Medium Quality. Funda?
W frate ia aiai un sfat bun
de bani aia iti iei un pc pe care joci toate jocurile si e mai bun decat un laptop calculatoarele is mai bune pentru gaming decat laptopurile si gta V inca nu a aparut pe pc/laptop si nu se stie daca va aparea
E bunicel dar placa video ma ingrijoreaza mult. Procesorul nu o sa ai probleme cu el in urmatorii 10-15 ani dar placa video as schimba-o cu un GTX depinde cat iti permiti. Iar ramii pui 8.
Deci eu l-as lua, doar ca unele jocuri nu te astepta sa mearga sa rupa + pe laptop ai lag de obicei pentru ca nu e conceput pentru gaming, e mai mult pentru net + programe + etc. Nu o sa joci chiar lejer jocurile alea dar o sa iti mearga cu siguranta. Cat ar costa in total daca nu vrei sa mai ai probleme cu el deloc deloc?
Pretul -> 1950
Pui 8 gb ram pe el -> cam inca 300 lei
O placa video mai buna -> 1000 lei (asta in caz ca vrei sa mearga racheta )
In total 3250 lei. Dar crede-ma daca faci cum ti-am zis o sa fii boss Funda?
Dar dupa parerea ta unele jocuri cum ar fi gta IV sau la noire mi ar merge fara probleme pe el?