In video setting parca. Eu am vazut asta cu Optifine, nu imi amintesc cum faceai pentru vanilla.
Am verificat, este doar pentru Optifine.
Ai Optifine instalat?
Problema a aparut din senin sau abia acum l-ai intalat si ai vazut problema?
Incearca sa reinstalezi jocul (sterge. minecraft din Appdata), poate se rezolva.
Insa nu ai descris concret problema. Fa o poza (screenshot) si posteaz-o pe Imgur de exemplu, si dupa da un link direct (direct link) cu poza.
Nu ai nimic postat. Cel putin nu este vizibil pentru mine.
Imi poti evidentia blur-ul?
Esti sigur ca nu este de la resource pack?
Din cate vad, ai un resource pack... sau na, texture pack, cum vrei.
Https://imgur.com/gallery/cwcG1A2 prima este fara sesource pack
Umm... Sigur ai o versiune stabila?
Nu am vazut asa ceva in viata mea si crede-ma ca stiu absolut totul despre Minecraft.
Reinstaleaza-l si spune-mi daca problema se rezolva.
Nu s-o rezolvat nimic dar mai bine las-o balta, o fi de la vreun program din pc.
Programele nu pot altera calitatea video a texturilor.
Incearca sa vezi setarile placii grafice, poate se rezolva.
Insa nu mi-ai spus, de cat timp exista problema? Ce ai facut inainte ca problema sa apara? Si pe ce versiune expreimentezi problema?
Ai incercat si cu alte versiuni?
Problema exista de cateva luni si a aparut din senin si sunt pe 1.12.2 optifine si am incercat pe alte versiuni.
Sigur este de la placa grafica.
Ai schimbat setari? Ai actualiza driverul pentru placa grafica?
Eu iti recomand sa faci in urmatorul mod:
-intra in %appdata% si cauta. minecraft
-salveaza toate mapele pe care le ai in calculator
-sterge folderul. minecraft din %appdata%
-instaleaza-l iar
Dupa ce ai facut toate acestea, intra ia %appdata% si baga-ti mapele salvate in "saves" si bucura-te in continuare de joc.
Sper ca te-am ajutat.
S-ar putea sa fie de la placa video. Umbla in setari la placa video si uita-te daca nu cumva daca ai o optiune tampita cum ar fi VSync, Motion Blur... etc.
AI actevat super secret shopping de la vid set si nu se a oprit singeraa asa ca terb sa apisi mai mult pe sup sec OK/
Mihai_Denys_1985 întreabă: