anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TpU! Am o problema cu un PS3. De obicei foloseam un cablu Hdmi pentru output dar intr-o zi nu a mai mers asa ca am ramas doar cu cel Rgb (sau Rbg, nu stiu sigur). Cand vreau sa schimb de pe Rgb(sau, ma rog, Rbg) pe hdmi imi scrie "fara semnal" desi am mai facut-o de multe ori si a mers. Nici macar nu imi apare chestia aia cu "a Hdmi device was detected. Do you want to output audio and video using Hdmi?". Eu stiu sigur ca nici tv-ul nici cablul nu sunt de vina, caci le-am incercat si la alte device-uri. Imi puteti spune ce problema are, si daca da, stiti un service bun in Brasov?

3 răspunsuri:
| KeNNT3D a răspuns:

Salute. Parerea mea e ca s-a stricat, am avut si eu un ps3 cu aceeasi problema ca tine, mergea hdmi-ul, dar dupa aceea kbom... Nu mai merge doar rgb. Trebe sa il duci la un service, recomand cele de la Sony, sau poate mai ai garantia la el, cam astea sunt singurele solutii, sau poti sa il duci la un prieten sau cineva care se pricepe LA ps3 si poate it I rezolva problema, eu nu l-am mai reparat pe all meu. L-am vandut, altfel poate iti spuneam direct CE problema are sau cat Costa reparatia. Sau poti incerca alt cablu HDMI sau LA alt TV bft.

| DiverDjent a răspuns (pentru KeNNT3D):

Am incercat si alt cablu si alt Tv. Cred ca e ceva in slotul in care bagi cablul sau asa ceva. Imi poti recomanda ceva service de prin Brasov

| KeNNT3D a răspuns (pentru DiverDjent):

Nu stiu nici unul prin Brasov.scuze..incearca pe net poate gasesti sau incearca sa cauti pe aplicatia olx poate gasesti acolo pe cineva care se pricepe,