| Robert97 a întrebat:

Am o problema recenta cu FIFA 08. De ceva timp cand joc, online bine'nteles, se misca foarte greu, e un lag infernaaaal straight face. Deci sa va zic ce pc am... 4 gb ram, procesor 2.00 ghz dual core, placa video de 512 nVidia cu upgrade la zi. am 190 gb liberi in C, 80 in D, pc il am de doar 2-3 luni, am windows 7, o versiune buna care am luat'o de la o cunostinta de la politie, internetul este de 100 mbps prin cablu. Cum am zis, de 2-3 zile sau chiar 4 se misca foarte greu cand joc fifa, merge 10-15 secunde dupa se blocheaza 1-2-3, nu sunt conditii de jucat fifa si faza e ca doar cand joc fifa face asa, am incercat sa dezinstalez fifa, l'am instalat de la 0, am sters cam tot ce se putea din pc, de virusi nici nu se pune problema, am antivirus, in pc am doar yahoo messenger, fifa si inca cateva chestii. Nu mai stiu ce sa ii fac, ma dispera, de ce face asa doar la fifa? Ce pot sa ii fac? Care este cauza? Ofer FUNDA celui mai bun raspuns si care ma poate ajuta, multumesc anticipat! :*

8 răspunsuri:
| PodarAdrian a răspuns:

Incearca sa-l downloadezi din nou si daca face la fel incearca cu un game booster!

| Robert97 explică (pentru PodarAdrian):

L'am downloadat din nou, l'am instalat din nou de la 0, e aceeasi chestie. Cum sta treaba cu game booster ca nu ma prea descurc? ce trebuie sa fac?

| Robert97 explică (pentru Robert97):

Apropo, am luat si game booster si este degeaba! La fel, la fel, la fel straight face

| xLionel a răspuns:

Daca nu ai cumparat jocul poate fi o problema. Incearca sa downloadezi de pe alt site. Poate merge.

| Robert97 explică (pentru xLionel):

Jocul, fifa 2008, il joc versiune piratata de cand s-a lansat? laughing. Nu ar fi asta problema si da, am incercat sa'l iau de pe alt site, este aceeasi chestie, tot la fel de greu se misca. straight face

| Robert97 explică:

Am uitat sa mentionez faptul ca atunci cand joc vs. pc nu este lag, ci doar cand joc in retea, dar nu cred ca poate avea legatura internetul.

| xLionel a răspuns (pentru Robert97):

Pai in cazul acesta problema ar putea fi serverul de fifa pe care joci. Nu joc fifa si nu stiu daca sunt mai multe sau doar unul... poate problema este si hostul(cel care tine serverul; posibil sa aiba conectiune proasta), nu stiu ce sa zic in cazul asta.

| Robert97 explică (pentru xLionel):

Este un singur fel de a te conecta, acela fiind urmatorul : cineva introduce ip'ul celuilalt, il selecteaza, iar cel care a bagat ip'ul da connect si celalalt host. La mine se misca greu atat cand hostez sau hosteaza adversarul, nu mai stiu ce sa fac.