| Musteata_Cristi_1997 a întrebat:

Am pus cred ca zeci de intrebari pe diferite site-uri dar nu am gasit nici un raspuns concret care sa ma lamureasca, cu privire la ce ar trebui sa schimb neaparat la pc meu pentru ami merge bine bft 4, nfs rivlas..et,ma refer la o singura componenta ca nu am bani sa schimb mai multe deocamdata.Configuratia este urmatoarea:2 gb ram, procesor Intel dual core 2, 4 ghz si placa video ati hd 6670 1gb ddr5! Dau funda

Răspuns Câştigător
| OctaLoL a răspuns:

In general, la rezolutii mici precum aceea, accentul cade pe procesor. Ar trebui sa faci un upgrade la procesor si RAM. Daca zici ca la inceput iti merge bine, poate sistemul este destul de bun. Incearca sa reinstalezi Windows-ul si sa instalezi ultimele drivere. Curata PC-ul de praf. Scoate fiecare componenta in parte si sterge-o de praf. Can instalezi Windows-ul, reformateaza fiecare partitie iar. Daca nu da rezultate, un upgrade la procesor si inca 2 GB RAM pe langa cei care-i ai.

3 răspunsuri:
| AlkataZ a răspuns:

Pai trebuie sa fii atent la memoria ram.
Icearca sa ridici Ram-ul la 4Gica pe frecventa 1333 Hz macar si ti-ar trebui un procesor mult mai puternic... un i3 3.6 GHz in rest, placa video pare a fi OK pentru genul acesta de jocuri.

| OctaLoL a răspuns:

La ce rezolutie de joci?

| Musteata_Cristi_1997 explică (pentru OctaLoL):

La 1366x768 la medium si merge bine la inceput dar dupa merge putin mai greu