| NicolaeMihai a întrebat:

am si eu o intrebare. am un laptop cu AMD E1-6010 1.35 ghz procesor, AMD RADEON R2 GRAPHICS 2gb placa video, 500 gb hdd, 4 gb ram, si el normal a venit cu Windows 8.1 cu Bing integrat, dar la ce de ...era l-am schimbat oricum, acum am Windwos 7 Ultimate x64 SP1, si am toate updateurile si driverele, si nu pot intelege de ce mai niciun joc nu-mi merge..am intrat pe 2 site-uri diferite si am facut teste la Counter Strike Nexon Zombies, Left 4 Dead 2, Metin2, Team Fortress 2, si zicea ca vor merge bine, pe medium -high majoritatea si ca n-ar trebui sa am probleme,+ca era setata rezolutia la un site pe 1900x1080, si arata ca trebuie sa mearga lejer, si le-am testat..inafara de L4D2 si Mt2 si nu merg deloc bine si am mult lag..am windows-ul abia bagat, am drivere si setari ..am dat jocurile pe low si tot de... merge..nu inteleg de ce..sunt jocuri destul de vechi si nu imi merg sa bag Windows 8.1 Pro pe x64 sau sa raman pe 7? Oricum daca stiti de ce nu imi merg jocuril v-as fi recunoscator, mersi, si funda raspunsului care ma va ajuta.

8 răspunsuri:
| alexboss2020 a răspuns:

Ia-ti windows 10

| NicolaeMihai explică (pentru alexboss2020):

Am avut Windows 10 Pro, nu stiu ce sa zic ..nu e ala de jocuri, la ce laptop am ..astept si alte raspunsuri.

| NicolaeMihai explică (pentru NicolaeMihai):

Rectific o greseala, la placa video am doar 512 MB nu 2 gb, scuzati.

| NicolaeMihai explică (pentru NicolaeMihai):

Din nou rectific...wtf are pana la urma video ram 2 gb...2GB RAMANE..scuzati

| alexboss2020 a răspuns (pentru NicolaeMihai):

Man deck problema e de la laptop iti sugerez sa iti cumperi altul

| NicolaeMihai explică (pentru alexboss2020):

Deocamdata,n-am bugetul necesar..astept si alte raspunsuri.

| WolffBoy a răspuns:

Daca laptop-ul vine cu Windows 8 si faci downgrade la Windows 7, laptop-ul nu o sa iti mearga foarte bine deoarece driverele pe care le are acel laptop sunt te la Windows 8 in sus.Din aceasta cauza nu iti merge nici un joc, unul din acele drivere nu este instalat(nu este compatibil cu Windows 7).
Iti recomand sa iti instalezi alt Windows (Windows 8 sau 10).

| TheNiGhTCoReLV a răspuns:

Nu e o problema de driver si de hardware, acel E1-6010 nu este capabil sa joace jocurile mentionate de tine impreuna cu placa video integrata R2.
+Nu inteleg de ce iti schimbi windows-ul cand a venit cu 8.1 versiune mult imbunatatita fata de 8.