| dariug a întrebat:

am si eu o problema...cand incerc sa intru in metin 2, calculatorul meu se restarteaza, tin sa mentionez ca placa mea video este una incorporata pe placa de baza, am incercat solutia cu formatarea widowsului si schimbarea vitezei de accelerare a sunetului...nici una dintre aceste solutii nu a functionat. DAU FUNDATI CELUI CARE IMI OFERA O SOLUTIE CARE SA FUNCTIONEZEbig grin

Răspuns Câştigător
| UbexFlo a răspuns:

Cred ca asa e clientul de la Metin ca si mie mi se restarteaza la fel.In ultimul timp nu mi s-a mai restartat.Am senzatia ca numai Metin RO restarteaza ca eu acum am Metin Fun si nu mi s-a mai restartat. Daca ai RO si face figuri, asa e el, parerea mea. Spun asta pentru ca calculatorul meu era nou nout cand mi-am bagat metin RO in el si s-a restartat.Deci nu avea ce sa fie de la mine.

3 răspunsuri:
| PokeEdy a răspuns:

Iti trebuie NetFarmerwork ca sa poti jucam metin2 e un program de pe net

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa reinstalezi windowsul, sau sa stergi hack-urile din pc.Astept sa ne spui de cati mb este placa ta video.

| dariug explică (pentru anonim_4396):

Am rezolvat problema acum ceva vreme...era din cauza windowsului deoarece game force a facut un contrat cu windows pentru a scoate sp 2 din uzzz si mi-am facut update la sp3 si acum imi merge fara problemetongue