| DjMaNn a întrebat:

Salut,TPU! Am si eu o problema.De curand mi-am luat Counter Strike Global Offensive,am bagat key-ul,mi-a mers,m-am jucat, in fine, nu asta este problema...Problema este aceasta : am fost foarte ocupat si nu am putut intra sa ma joc, si cand am gasit putin timp liber am vrut sa ma joc, dar nu mai era acolo...Am bagat eu key-ul inapoi, se incarca pana la 70% si zice : Steam server is unavailable. Your computer is either currently unable to reach the Steam servers, or the service may be temporarily disabled.Please try again later.
Am incercat sa il bag peste 30 de minute, la fel.Am incercat si a doua zi; la fel.Am incercat si astazi, culmea : LA FEL.Ce pot sa fac? Inca o chestie; am intrat azi sa ma uit la niste trailere la cs go, pe steam si imi apare mie acolo ca deja am cs go.Am dat acolo pe o linie verde si pe la capat cu un buton Play now; am dat acolo dar nu s-a intamplat nimic; a ramas la fel; ce pot sa fac? Va rog, ajutati-ma! Dau funda la cel care ma ajuta sa rezolv poblemele; sau macar un sfat!

Răspuns Câştigător
| FloRyN36 a răspuns:

Daca l-ai luat cand a fost oferta aia de era pe gratis cs-ul nu era disponibil decat in weekend iar daca l-ai cumparat incearca sa intri in steam sus la server si intra de acolo.

4 răspunsuri:
| RadoY a răspuns:

Incearca alt CounterStrike eu joc lant final.

| BetivanuLHaios a răspuns:

Daca il ai piratat, e cu trial.
Mai bine`l cumperi.

| DjMaNn explică (pentru FloRyN36):

Mersi mult!

| DjMaNn explică (pentru BetivanuLHaios):

Eu l`am cumparat de pe computer games shop, deci nu il am pritatat