1-Seria Medal Of Honor(Call Of Duty nu e Strategie:-p)
2-Incearca Medieval Toatal War Rome II-a aparut ieri -daca iti duce pc ar trebui sa fi mandru -Dar te asigur ca va da de pamant cu pc tau la ce grafica are jocu.
Vb tampenii cu o placa video gtx 650 o sa joaca fara probleme de detalii maxime chiar.
Nu te mai lauda ai cerut un sfat asa ca ai un dram de bun simt. Uite inca ceva care poti sa joci :-1-Spec Ops The Line are coop, Borderlands 2 are coop, Company Of Heroes, Battle -Field toate serile. Spun asta pentru ca jocurile coop sunt cele care ofera experineta maxim din punct de vedere al gameplayului.Asa pentru tine eu am GTX Ttitan care matura pe jos cu piciu tau de 650 care nici macar nu e din seria TI si stiu ce vb.
Esti praf nu are rost sa dai 1000 euro pe o placa video, si nu eu am cerut niciun sfat.\
Te las in lumea ta a jocurilor, probabil esti un gamer obsedat care joaca pe 3 ecrane...:
Copilas du-te ma si plangi la tine in pestera cu 10 FPS care ai primesti de la cazanu ala de 650.Esti patetic amice!
Copil esti tu ma, vai de capul tau probabil faci poarte din categorii putanilor care le cumpara parintii tot ce isi doresc, esti batut in cap, esti pierdut in jocurile tale.
Decat sa dau 1000 de euro pe jegul tau de placa mai bine cumpar inca una la fel si folosesc 2 placi simultan pe placa de baza, setate. si e aproape la fel cu ce ai tu, concluzia esti prost.
Sunt alti care fac grafica, editari foto... si folosesc o placa video mai slaba decat aia, dar asa e romanu sa se laude cu ce are ca in rest zero.
Ba idiotule vezi ca eu ce mi-am facut, mi-am cumparat pe banii mei -du-te la munca ma si nu mai venii aici cu replici de doi lei. Cersesti la parinti bani sa iti ei un amarat de 650 care e Low Graphic Card.Cred ca esti jalnic in ceea ce priveste Tehnologia de spui ca 2- 650 in SLI bat un GTX TITAN.Nici tu cu toata strada ta din Cuca Macaii adunati nu faceti FPS cat are GTX meu .
Pe deasupra ca ai capul mic iti mai sta si minte lejer.
Nu am cersit la nimeni ma am ***-o pe mata si mi-a dat ea bani.
Poti sa iei gtx tau si sa til bagi in fund poate asa mintea ta o sa genereze mai multe fps-uri pe secunda si o sa gandesti alfel, sunt multi dinastia ca tine se lauda ba cu una ba cu alta si stau vai capul lor intr-o cocioaba si manacaza o zeama lungaaaaaa lungaaa lunga.
anonim_4396 întreabă: