Si e desktop sau laptop? iti recunoaste dvd-writerul si hhd-ul principal?
Este pc nu prea stiu la ce te referi atunci cand se incarca ala apas del si dau la boot si un imi apar alea trei am incercat sa fac cum zice pe net da nu a functionat
E pc dar cand incerc sa apas del cand se deschide si dau la boot si intru acolo imi da 3 optiuni. am incercat sa fac ce zice pe net da nu a functionat...
Dar iti gaseste writerul si hardul? le'ai conectat ca lumea? btw cate harduri ai? intra in Bios si vezi daca ti le recunoaste. probabil nu le'ai conectat bine, si in cazul in care le'ai conectat toate bine si ti le recunoaste, ar trebui sa fii 100% sigur ca ai un cd cu windows bootabil.
in ultima instanta ar trebui setat si doua trei chestii din bios la Boot Priority, am o problema foarte bizara la calc la care nu'mi recunoaste un cd bootabil decat daca ma joc cu unele optiuni la boot priority din bios, nu'mi pot explica de ce dar au efect (chiar daca le invart aiurea). dar, in primul si in primul rand iti recunoaste hddul si writerul?
Cand ma bag la boot si la cehsti aia nu imi recunoaste decat cd-romul. hdd nu mil arata de parca nici macar nu ar fi acolo. un tutorial ceva ca as putea sa fac plz help!