Sunt si eu, jucam acum ceva vreme pana mi-am resetat windows-ul pentru ca mi-a fost lene sa il instalez iar. Acum astept Bannerlord adica Mount and Blade 2. Daca ai ceva intrebari lasa comm ^_^
Ma bucur sa gasesc inca un fan Mount and Blade!
Cu totii asteptam partea a 2 a, crede-ma.
Nu mai am stare de cand s-a anuntat ca va aparea.
Sa speram ca va fi cat de curand lansat.
In plus, eu am jucat decat Warband din simplul fapt ca With Fire and Sword e prea complicat si prea naspa. Am facut o misiune, imi trebuiau 120 oameni si aveam 40 si ceva Pe Warband am avut toata mapa, oricum spor
With Fire and Sword e pur si simplu genial!
Ai incercat vreun story-line?
Eu l-am facut pe al rusilor si acum pe al polonezilor. Jocul e uimitor!
Si Warband m-a lasat cu gura cascata. Sunt niste jocuri exceptionale, de-a dreptul exceptionale! Talewords a facut treaba buna.
La With Fire and Sword te pot ajuta eu, am muuulta experienta.
Lasa un id de mess / skype si vorbim acolo. Pe ala nu m-am jucat aproape deloc si astazi chiar m-am gandit sa imi iau Warband iar dar am zis mai bine sa termin si With Fire and Sword pentru ca Warband l-am terminat de 3 ori. Deci cred ca de Fire and Sword ma apuc, dar nu stiu, imi trebuie un ghid pentru ca mai de mult stiu ca soldatii mei mureau foarte rapid
Sal piatr ascutita, te urmaresc de mult in intrebari legate de mount and blade. Am vazut ca-ti place jocul si ca sti totul despre el.
As vrea sa vb pe mess sau pe ceva. Nu am terminat mount and blade warband, nu stiu mai nimic despre joc stiu doar sa ma bat sa fac armata ii sparg paia la bataie. Nu stiu insa cum sa fiulord sau sa inrolez lorzi etc. As vrea sat iti dai ID sa imi explici si mie.
plzz
Terog ajuta-ma sa inteleg jocul.
Iti dau ID sa vb si sa ma luminezi si pe mine?
Plzz ajuta-ma.
Salut si eu joc Mount and Blade Warband, am inceput sa joc de 3 zile si as avea nev de ajutor contactati-ma pe skype ady.boss97 sau id de mess the_boss_ady1 la skype am o poza cu GhostRider
Imi place jocul dar am o intrebare: eu joc jocul cu cheat-uri si am facut la skill maxim tot(stii tu, CHA, INT, Master weapon si toate celelalte)dar ma lasa sa recrutez doar 147 de soldati, cum fac sa ma lase sa recrutez mai multi?!?
Imi place si MB:With fire and sword. Funda?
anonim_4396 întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: