| ExciteMind a întrebat:

Banuiesc ca toti a-ti jucat GTA San Andreas macar o data nu? A-ti vrea sa se faca partea a doua? Eu as vrea pentru ca povestea a fost super si s-a terminat prea. dintr-o data. Adica i-a omorat pe Big Smoke, Ryder, Tennpeny, Pulasky...si-a facut prieteni dar nu au mai facut nimic dupa aceea si...in fine deci cine ar dori? big grin

7 răspunsuri:
| catalin02 a răspuns:

Eu (dar sa nu se termine ca primul)

| Magnifico a răspuns:

Si mie mi-ar placea o continuare pentru Gta San Andreas (poate ceva gen Mafia 2) sa ai mai multe posibilitati ca in San Andreas si mai multe misuni, care mai de care mai interesante sau mai captivante.
Tind sa cred insa ca Gta 4 este o continuare destul de reusita a Grand Theft Auto-ului clar peste San Andreas.Deci am putea-o lua ca pe continuarea jocului Gta San Andreas happy

| vladf58 a răspuns (pentru Magnifico):

Din cate tin eu minte CJ nu era rus.

| Magnifico a răspuns (pentru vladf58):

confused

| vladf58 a răspuns (pentru Magnifico):

Ai zis ca am putea sa o luam ca o continuare a san andreasului..in gta 4 joci rolul unui rus..Niko Belic

| RoB28cuFunda44 a răspuns:

Eu as vrea sa fie Gta San Andreas 2. Eu am terminat GTA SA de 14 ori. Si inca ceva. Au murit toti politaii. Pulaski a fost omorat de CJ in Desert. Tenpenny a murit in masina de pompieri si Hernandez a murit cand a vrut sa-l taie pe Sweet la mana cand era pe masina de pompieri dar a cazut si a murit.

| maestrulfemeilor69420 a răspuns:

Eu ma joc farming simulator 2012 si fifa cu prietenul meu te pup