| Dum4ass a întrebat:

Ce calculator sa imi iau si eu. Cel de pe Emag sau cel de pe evoMag. Va rog sa cunsultati si siteul Benchmark sa va uitati si la placa video la fiecare calculator si la procesor etc. La placa video care e mai buna cea Gt630 or cea GT640 si dupa ce argumentati sa ziceti care este mai bun in general.

FUNDA.

http://www.emag.ro/......DYQ9JBBBM/

sau

http://www.evomag.ro/......94877.html

14 răspunsuri:
| Lindoro a răspuns:

Calculatorul de la evomag e mai bun deoarece are procesor mai un si placa video mai noua dar are numai 500 gb hdd dar poti sa-i mai cumperi un hard si nu este scump. Dupa ce ii iei inca un hard o sa ai un Pc foarte bun.

| Dum4ass explică (pentru Lindoro):

Cum ai facebook-ul sa te intreb mai multe in legatura cu aceste calculatoare?

| KodrutZ a răspuns:

Ambele sint muci. Zi un buget si facem frumos unul din componente. Placile video sint ambele foarte slabe, procesoarele de generatie veche, garantia se da pe sistem si nu pe componente, de ram si placile de baza nici nu mai aduc vorba.

| Dum4ass explică (pentru KodrutZ):

1750-1800 lei

| KodrutZ a răspuns (pentru Dum4ass):

Monitor, boxe, tastatura, maus ai, corect?

Răspuns utilizator avertizat

Da ma.

| KodrutZ a răspuns (pentru KodrutZ):

92WQ7UMX cod voucher ca sa te mai apropii de 1800 RON cu inca vreo 18 RON...

Si chiar au incredere? adica... na ca se potrivesc toate astea etc.

| Dum4ass explică (pentru Dum4ass):

Procesorul are 2 nuclee...

Lol, eu am facut configuratia aia. De ce nu s-ar potrivi? La o adica, gasesti o pila, un patent, un ciocan... se potrivesc ele! big grin
P.S. Am asamblat citeva calculatoare la viata mea si crede-ma ca de vreo 5 ani incoace treaba cu "se potrivesc" e 99% fantezie si 1% realitate, iar din astea 1% cazuri de diverse probleme de asa-zisa incompatibilitate, 99% se rezolva printr-un simplu update de BIOS.

Aaand? Si alea pe care le-ai dat ca exemplu tot doua aveau. La majoritatea jocurilor totul sta in placa video, un dual core de pe la i3 in sus isi face treaba foarte bine. Chiar si cu un procesor mai ieftin gen G3220, dar cu un GTX 650 macar, stii ca faci treaba ok in joace.

Cum ai ma facebookul? sa vorbim mai multe
in legatura cu asta