Salut. fifa 2009 iar dupa ce te plictisesti de el offline si nu ai cu cine juca online, delete si iei sims 3. dupa ce te plictisesti de sims 3 delete. iei un RPG si gata.
Nu pot sa specific in detaliu de ce fifa, de ce sims, fiecare are partea lui interactiva de gameplay, DAR ce au in comun e ca te plictisesti de amandoua dupa un anumit timp. Poate la sims 3 sa fie un play4ever,adica sa nu aiba un sfarsit de joc anume si sa poti juca free-room de exemplu. Dar te asigur ca te vei plictisii si asa.
Oscilez spre fifa deoarece sims 3 seasons este doar un expansion care nu ofera prea multe ( vara, toamna, iarna primavara, cateva obiecte si atat). + ca prin teorie, fifa este ifinit deci are un grad mult mai mare de rejucabilitate.
Obs - Un alt expanasion pentru sims ar merita mai mult decat fifa.
Este interesanta alegerea. Eu am si fifa 08 si sims 3. mie imi plac ambele. Daca vrei sa-ti iei sims 3 seasons ai nevoie de jocul original deoarece sims 3 seasons este doar un expansion. Eu zic sa-ti iei sims-ul deoarece nu o sa te plictisesti la fel de repede de el. Funda?
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Alex324 întreabă: