Max Payne 2/3, World of thanks, Call of duty, Watch Dogs, GTA 4.
Pai zi si tu ce componente ai. degeaba iti zic eu Watch Dogs cand tu poate abia poti juca cs sau metic.
Gta 4 cere un pc tare calumea, e foarte pretentios si nesimtit
Daca nu a zis componentele, m-am gandit si eu ca are un calculator bun.
Daca avea pc bun numai pierdea timpul cu cs sau metin. sunt atatea jocuri calumea pe steam.
Cunosc persoane care au calculator cu procesor AMD A8, Placa video de 4gb si se joaca doar Metin, Minecraft[ ] si cs 1.6
Aia sunt prosti facuti gramada, ce pretentii sa ai la oameni de genu". altii cu pc-uri preistorice, si-ar da o mana sa poata juca gta-4 ( de fapt un picior, trebuie amundoua mainile sa joace ) si aia sta cu cs. fiecare cu ce il duce capul, sau ce ii place. dar sunt bani dati degeaba doar pentru cs.
sau, vor doar sa se dea mari. am intrat zilele trecute pc pc la cs 1.6 sa vad cat ma duce noul pc, si aveam peste 250 de PFS. cand am vazut mi.a busit apa pe nas . poate si aia vroiau ceva de genul. stii tu, hai sa vedem cine o are mai mare, asa si aia cu FPS
) Cam da, eram odata cu iei si ii aud:
-Am 400 de frameuri la minecraft.
-Eu am doar 120
-Eu am 800 uneori.
Am ras cu lacrimi cand i-am auzit cat de batuti in cap sunt.
800 nu prea cred eu. doar sa aiba GTX titan. adica max ce am vazut la mine era cs si FEAR 2 in stand by, aveam 350-400 de FPS, dar cand intri in joc scade radical, cs la 250 200 si FEAR la 130, dar am inteles unde bateai apropoul.
tu trebuiai sa zici, mai taranilor eu am 1000+ asa ca shh. la cat de dusi erau poate te credeau , sau imi arata "n", nelimitat
))
Chiar asta a zis, ca are 800 si l-am intrebat cand si mi-a raspuns ca are 800 cand pica de pe harta si nu este nimic pe langa el.
Tales From The Borelands, de la TellTale Games. E legendar jocul. Merita sa-l joci.
rus întreabă:
anonim_4396 întreabă: