Frate crede-ma si eu ma numeste teodor ca tine si eu am 13 ani si imi doresc PlayStation 3 sa imi cumpere mami dar ea acum iarna are prea multe responsabilitati desi la inceput mi-a promis(mami cand promite se zbate si imi ia tot ce vreau fara sa zica nu sau BA)In Spania parintii mei tatal meu care acum este mort mi-a promis ca imi ia PS2 si mi l-a laut l-am faramat eu si cu fratele meu mi-a mai luat inca unul si acum in 2011 l-am faramat si pe acela sau mai bine zis fratele meu acum singurul venit de bani mami il are din Spania 1700-2000 de lei si iti dai seama ea cu toate nu poate singura ea in Noiembrie mi-a promis ca imi ia pentru craciun si spre nefericirea mea sub brad pe 26 am gasit o Statie audio pentru Pc(Mi-a laut si pc si net si telefon cu touch)Sunt cel mai cuminte baiat din clasa 13 ani clasa a 7-a invat cel mai bine din clasa dintre baiet si normal ca daca invat am si eu mici pretentii ca orice copil dar ce sa facem mami nu poate/vrea sa mi-l ia si o inteleg dar fara ps3 care mi l-am dorit din toata nima si jocul Naruto Shipuden Ultimate Ninja Storm Generations care pentru el mi-as taia netul 2luni 50% nu il pot avea dar 50% mami vrea sa mi-l ia si iti dai seama ce trist este sa gasesti o cutie mare sub brad sa crezi ca este Ps3 in ea si cand o deschizi este o statie audio ii multumesc si pentru asta dar nu asta mi-as fi dorit(((((. Crede-ma acum in inima mea este amaraciune tristete si tot ce un copil cu un vis prabusit le poate avea crede-ma in fiecare seara plang pe ascuns sa nu ma vada mami cat de mult imi doresc Un Ps3 dar ce sa fac imi este rusine sa ii spun sa imi ia si stiu ca nu ar vrea asa ca daca viata asta mi-a rezervat sa nu am ps3 asta voi respecta cu multa durere dar nu voi renunta! Cand ma voi face mare o sa imi iau si atunci o sa termin tristetea asta si sa incep o noua viata.Acum in timpu liber nu stau decat suparat cat de cat sa nu ma vada mami asa imi place mie sa o alint ca de mic m-am inv asa si stau si ma uit pe net si vad cum altii de craciun deschid cadoul in care un ps3 minunat ii asteapta si nu stii cat ma doare sufletul si inima ca nu am si eu. Crede-ma nu exista copil mai suparat ca mine si de aceea astept ca intr-o buna zi sa imi realizez visul si sa am un PlayStation 3. Nici nu stii cat de trist este sa iti petreci timpul liber cautand pe net videouri in care altii primesc cu cea mai mare bucurie ps3 de craciun si eu nu
Spune-le ca nu mai ai nevoie de nimic ii vei asculta si spune-le si tu ca sunt niste parinti mminunati ca ti-au oferit atatea dar vrei si tu o consola. Funda?
Sa stii ca tu semeni foarte mult cu mine.Iti plac acelasi lucruri ca si mine dar salariul parintilor mri in total este de vreo 1800-2000 de lei.Si eu ma uit la alti cum deschid ps3-ul so chiar mi-l doresc.Stiu cum sa-l modez si stiu de unde sa iau jocurile pentru el. Uneori ma uit la altii cum se joaca Naruto.Deja stiu tot ce se va intampla in jocurile Naruto Ultimate Ninja Storm 1, 2 chiar si in Generation.Mult noroc si sper sa-l primesti.
Cand iti ascult povestea parcaa ar fi 90 % a mea si eu sunt in aceiasi situatie vreau un ps3 dar parinti ma amana mereu de fapt tata ma amana a zis de craciun til iau a zis dupa aia pe 14 ianuarie iar acum zice sa mai astept pana vineri nu mar mira sa ma amane pana pe 6 februarie adica pana de ziua mea si eu fac la fel ca tine ma uit la videoclipurile cu alti laudanduse sau in fine facand unboxing cum se zice numai ca eu parca ma incarc cu speranta cand le vad si eu sunt fan Naruto doar ca eu am 16 aproape 17 sper sa primesti ps3 si sper si eu sa se tina tata de cuvant.
Ai sa vezi ca asa va fi tatii mereu se tin de cuvant asta o stiu de cand eram mic In cazul meu eu pur si simplu nu mai am sperante... astept de 4 ani jumatate si degeaba si intr-un fel o inteleg ca poate nu isi permite sa mi-l cumpere dar eu anul trecut 2012 de craciun mi-am pierdut orice speranta am asteptat 4 ani jumate ....Si totusi nimic crede-ma nu stii cat de trist este sa vezi cum alti primesc de craciun ps3 iar tu sa stai cu gandul ca poate niciodata nu il vei avea de dorit mi-l doresc cel mai mult nici nu stiti cat dar de speranta mi s-a stins aceea flacara arzatoare cand un parinte ii spune lui fiul sau ca ii va cumpara ps3 dar desi ma simt foarte trist (nu va doresc sa fiti la fel ca mine)dinpotriva imi doresc ca parintii vostri sa vi-l cumpere cat mai cu putinta. Dar desi nu mai am nicio speranta in sufletul mereu va exista aceea scanteie care poate in viata asta sa imi indeplineasca dorinta si sa arda vesnic! Va doresc mult noroc sper ca parintii vostri sa vi-l cumpere cat mai repede sau daca nu macar sa vi-l cumpere si sa fiti foarte fericiti
Doamne ce copil -_- Dupa ce ca mama ta incearca sa-ti faca toate mofturile te mai si plangi...Altii nu au o bucata de paine si tu esti mega disperat dupa un PS3...ai facut ceva ca sa meriti in afara ce "esti cuminte si esti cel mai bun dintre baieti"?
SmileForMe12 întreabă:
babyloving întreabă:
anonim_4396 întreabă: