| GEORGEGEONI a întrebat:

Dacă am windows 8.1 pro original pot sa multiplic dvd-ul? Adică sa copiez ceea de se afla pe dvd pe mai multe dvd-uri.

Este protejat cumva împotriva a asa ceva, îmi trebuie vreo parola?

Cine știe ce capacitate are tot dvd-ul cu windows? Aștept răspunsuri și dau fundă! Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Giz?z a răspuns:

Nu am duplicat niciodată un DVD original cu Windows. DIn punctul ăsta de vedere, nu am ce-ţi zice.

Poţi încerca. Vezi dacă merge. Dar oricum, chiar dacă e posibil, să ştii că nu se copiază şi licenţa. Adică nu înseamnă că vei avea licenţă şi pe copie. Rămâne o variantă neactivată.

Un DVD original cu Windows are aceeaşi capacitate ca unul obişnuit. Adică în jur de 4.7 GB.

Instalează Nero. E cam cel mai bun. Mai precis Nero 7 care deşi nu e şi cel mai nou, rămâne cam cel mai bun. Dai Copy Disc şi vezi dacă merge.

Să ştii că sunt totuşi variante mai uşoare. Poţi pur şi simplu descărca o imagine.iso cu WIndows şi poţi s-o pui uşor pe DVD tot din Nero, dând Burn Image to Disk.

PS. Chiar dacă nu ai putea, sunt modalităţi care îţi pot sparge incripţia. Dar nu spun mai multe că rămân fără răspuns. laughing

2 răspunsuri:
| GEORGEGEONI explică (pentru Giz?z):

Mersi mult si daca vrei te rog sa-mi explici faza cu imaginea.iso. Daca ai skype sau mess te rog sa-mi dai id.

| GEORGEGEONI explică (pentru Giz?z):

Daca vrei si ai timp te rog sa-mi dai un id de orice (fb, skype, mess) sa imi dai niste detalii. Mersi mult!