| downthrow a întrebat:

Dati-mi si mie un hack de team fortress 2 de hat-uri sau iteme va rog eu frumos.

5 răspunsuri:
| 93Silviu93 a răspuns:

Nu exista asa ceva degeaba vezi prostii pe youtube ca nu ai cum...cumpara jocu' daca vrei sa fii smecher ca mine de exemplu care am zeci de palarii si miscurihappy

| downthrow explică (pentru 93Silviu93):

Frate,am cont premium, si nu te da tu mare smen ca ai! Eu am intrebat in primul rand daca este un hack! Nu mai raspunde fara sa gandesti.RESPECT!

| 93Silviu93 a răspuns (pentru downthrow):

Numai scrie tu intrebari fara sa gandesti copil esuat ca la niciun tip de joc online nu o sa ai tu hack sa iti dea iteme...esti si prost dar si sarac pe deasupra hai pa

| LaGGeR1990 a răspuns:

Descarca asta de aici : http://gib.me/sam/download.php/SteamAchievementManager63_hotfix.zip
Dupa ce l-ai descarcat logheazate la Steam si intra in SAM.Game. Alegi Team Fortrest2 (are mai multe jocuri) si o sa-ti apara o fereastra. Sus in stanga sunt 3 ''iconite'' si prima e un lacat, a doua e o cheie sau ceva de genu si a treia e un lacat desfacut. Dai pe lacatul desfacut si o sa se bifeze toate Achivinimenturile alea. Dupa aia dai sus in dreapta sub X scrie ''Store'' dai pe ala si GATAA! Cand intri in tf2 o sa ai vreo 50 de iteme si toate Achivimenturile desblocate! Sper ca ti-am fost de folos!
Merit o FUNDA :))!