Nu exista asa ceva degeaba vezi prostii pe youtube ca nu ai cum...cumpara jocu' daca vrei sa fii smecher ca mine de exemplu care am zeci de palarii si miscuri
Frate,am cont premium, si nu te da tu mare smen ca ai! Eu am intrebat in primul rand daca este un hack! Nu mai raspunde fara sa gandesti.RESPECT!
Numai scrie tu intrebari fara sa gandesti copil esuat ca la niciun tip de joc online nu o sa ai tu hack sa iti dea iteme...esti si prost dar si sarac pe deasupra hai pa
Descarca asta de aici : http://gib.me/sam/download.php/SteamAchievementManager63_hotfix.zip
Dupa ce l-ai descarcat logheazate la Steam si intra in SAM.Game. Alegi Team Fortrest2 (are mai multe jocuri) si o sa-ti apara o fereastra. Sus in stanga sunt 3 ''iconite'' si prima e un lacat, a doua e o cheie sau ceva de genu si a treia e un lacat desfacut. Dai pe lacatul desfacut si o sa se bifeze toate Achivinimenturile alea. Dupa aia dai sus in dreapta sub X scrie ''Store'' dai pe ala si GATAA! Cand intri in tf2 o sa ai vreo 50 de iteme si toate Achivimenturile desblocate! Sper ca ti-am fost de folos!
Merit o FUNDA :))!
Andrey3oo7 întreabă: