| 47dadi a întrebat:

Dati-mi un link cu niste teme pentru samsung s5260 star 2.

6 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Telefonul tau nu suporta alte teme decat pe cele care le are preinstalate (default)
Bafta!

| 47dadi explică (pentru neluL):

Nu este adevarat ce spui am gasit foarte multe teme pentru el, chiar aproape mi l-am schimbat cu o tema de Samsung galaxy ace si cu una de android.

neluL
| neluL a răspuns (pentru 47dadi):

Daca vrei sa intelegi ce-ti spun! Teme.asa zise teme gasite pe Youtube nu sunt eficiente si telefonul se misca din ce in ce mai greu sau se blocheaza (uneori)dupa activarea lor!

| 47dadi explică (pentru neluL):

Nu se blocheaza si nu imi merge greu deloc ba sa vezi merge mult mai bine ca inainte

neluL
| neluL a răspuns (pentru 47dadi):

Pai daca ai teme pentru el si telefonul iti merge chiar bine (desii ma indoiesc) atunci ce rost mai are intrebarea ta? Eu te-am ajutat cu un sfat pe care dupa cum vad nu vrei sa-l iei in seama! (uite 4 teme aici http://youtu.be/uiOVTN-68ik sunt sub player linkurile de download )

neluL
| neluL a răspuns:

Ai grija cum vorbesti! ...nu cred ca am ciocnit amandoi valizele in gara! Cand mai pui intrebari de genul asta;; desteptule''mai intai da un search pe google si apoi daca nu gasesti un raspuns plauzibil, posteaza aici! Pe cartea telefonului spune exact ceea ce ti-am zis in primul post : The phone does not support other themes than those that have pre-installed.