| Laurentzziu a întrebat:

De cand mi-am instalat windows 7 am mari caderi de fps in counter strike 1.6. Pe windows xp nu aveam nici-o problema de genul asta si totul imi mergea perfect. Am 3gb ram, procesor Intel dual 2.20 Ghz, nVIDIA geforce g100 512 mb. Eu nu cred ca pentru cs se cere mai mult de atat la cerinte sistem. Dau funda care ma poate ajuta cu niste setari, configurari sau poate un cfg bun ca sa nu mai am caderile acestea de fps in unele locuri ale hartii.

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
Pai pentru inceput sa iti actualizezi direct x apoi sa intalezi Microsoft redistributable librariile si microsoft.net framework de la 2 pana la 4. Astea se fac automat din windows update daca este licentiat, daca nu trebuie sa le instalezi tu.

2 răspunsuri:
| Laurentzziu explică (pentru MeConstantine):

Trebuie sa instalez toate versiunile framework de la 2 pana la 4? Nu e mai bine sa o istalez doar pe ultima versiune?laughing. Poti sa-mi dai tu link cu Microsoft redistributable ca nu prea gasesc ce trebuie sa iau, Microsoft directx am loat versiunea 9.0c, e buna nu?

| MeConstantine a răspuns (pentru Laurentzziu):

Nu trebuie sa le instalezi de la prima pana la ultima happy ca direct x ultima este 11happy deci daca folosesti windows 7 cel putin 10 trebuie sa ai si este kit-ul si pe net