| Okkultist a întrebat:

doresc si eu jocuri care sa aiba in prim plan al-II-lea razboi mondial, Germania Nazista.
Online cat si PC, eventual sa imi pot alege echipa cu care doresc sa joc happy

Răspuns Câştigător
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Sa nu uiti ca unele dintre ele sunt mai vechi acum depinde daca esti pretentios la grafica. Si funda sa nu o uiti. bafta
Calll of Duty 1, 2, Medal of honor Allied Assault, medal of honor pacific assault, medal of honor airborne, return to castle wolfenstein, Brothers In Arms: Road to Hill 30, Brothers in Arms: Earned in Blood, Call of Duty World at War, Wolfenstein: The New Order, Red Orchestra: Ostfront 41-45, Day of Defeat: Source, Brothers In Arms Hell's Highway, Wolfenstein, Sniper Elite 3, The Saboteur, wolfenstein the old blood, Wolfschanze 2, uber soldier 1, uber soldier 2(sau crimes of war), sniper art of victory, sniper elite nazi zombie 1 si 2, operation thunderstorm, necrovision, necrovision lost company, mortyr 2, Hour of Victory,
Frontlines Fuel of War, enemy front, battlestrike force of resistance, alekhine's gun

2 răspunsuri:
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Tu vrei multiplayer sau vrei si single player? vad ca tu vrei sa joci in echipa dar eu pot sa te ajut cu cateva nume de jocuri mai vechi cu al doilea razboi mondial in care nu toate se pot juca multiplayer

| Okkultist explică (pentru CatalinVictor1985):

Ofera-mi aici toate numele jocurilor pe care le cunosti din acest domeniu.
Multiplayer cat si singel player.
Multumesc anticipat big grin