| Rukataki15123 a întrebat:

eram la pescuit pe metin2 cu hack-u stau, prind 10-12 scoici in 6-7 ore si imi mut scoicile pe contul bun la caracterul de pescuit ii dau log out si cand intru a 2-a zi dimineata pe el "Contul tau este blocat" Nu inteleg cum se poate chestia asta.
Mentionez ca este pe un email separat care nu-s facute alte conturi.
Cine stie care-i buba are FUNDOI!

6 răspunsuri:
| Mihail2020 a răspuns:

Salut!
Contul tau este blocat adica ai luat BAN pe IP sau pe caracter.
Cineva un Player te-a reclamat la un GM si te-a vazut GM acorda maxim 20 de minute iar daca vede ca tu nu raspunzi sau nu te misti iti da BAN.

| Mihail2020 a răspuns:

Nu cred ca poti debloca acel Ban numai daca vrea Adminul dar nu cred odata ce tea vazut ca foloseai hack.

| Rukataki15123 explică (pentru Mihail2020):

Am detector de gm si ma scoate automat cand gm e prin preajma si ma indoiesc ca printre atatia la pescuit fix pe mine m-a luat primul dar inainte sa ies de pe cont ultima oara nu era blocat si de atunci n-am mai intrat pe el si a 2-a zi era blocat asta nu inteleg straight face

| Mihail2020 a răspuns:

Nu te-a banat pe loc creca te-a scos mai intai sa iti stie IP dupa ce a aflat IP tau te-a bant.
Ca tu sa nu mai intri in Metin2.
Iar acuma nu poti intra cu acel cont in Metin2 trebuie sa faci altu ca sa mearga.

| raspuns1967 a răspuns:

Imi dai linkul de unde ai dowlandat hacku?

| sebastian9788 a răspuns:

Daca ai stat 6-7 ore in acelasi loc sa pescuiesti ai luat ban de la sistem.Cand pescuiesti nu trebuie sa stai mult timp in acelasi loc fiindca sistemul anti-hack "memoreaza" cat timp ai stat nemiscat si iti ban big grin