Salut. Cu 1500 de euro poti sa iti faci un PC din piese foarte bun care bate consolele. PS4 zic sa nu iei deoarece eu nu as da banii pe "o cutie de conserve" care peste 4-5 ani nu o sa mai fie buna de nimic. PC-ul il mai upgradezi spre deosebire de console unde trebuie sa iei alta noua. Plus ca PC-ul are putere bruta mai mare de procesare. De exemplu GTA 5 pentru PC este superioara versiunii de PS4. Deoarece daca pe PC activezi toate efectele va arata mai bine ca pe console. Din cauza faptului ca toate jocurile de pe console sunt setate la Medium sau (mai rar) la High. Sper ca te-am ajutat.
Banuiesc ca te referi la console nu? Pe console in afara de rezolutii nu poti seta nimic mai mult (la video bineinteles). Multe jocuri arata mai bine pe PC, dupa cum am mentionat mai sus deoarece consolele sunt praf la putere de procesare. De exemplu sa ne gandim la PS3. Just Cause 2 pe PS3 este la low spre medium. De ce? Toate obiectele din el sunt numeroase si necesita ceva mult mai puternic. Pe PC nici nu se simte.
anonim_4396 întreabă:
GCos întreabă:
DavidAndrei33 întreabă: