(1)Eroare? Fii atent acest Metin care zici tu are Virusi baiete... Windows incearca sa iti "spuna" ca nu este bun ...si ca are multi virusi si erori in sistem
(2)Antivirus Dezactivat? Frate esti nebun vrei sa iei Cal Troian( un virus foarte puternic) Dezinstaleaza imediat metinul si baga unul care nu are virusi.Ca de exemplu:
a) Mage
b)Inushi
c)Ro
D)Gx
e)tim
f)united
Ce Metin2 ai? Eu am ro.Si tot un windiws xp si cateodata se mai blocheaza.
Eroarea e de la win din cate stiu...
Incearca sa dezactivazi antivirusul pana deschizi metinul ( si apoi sa-l activezi din nou)
Si mie imi facea la fel Ai un virus si metinul asta are multi virusi. Uite ce am facut eu:
1. Am Dezinstalat Windows si l-am reinstalat din nou
2. Aveam probleme cu sursa si se supraincalzea Unitatea Centrala si am schimbat sursa( e vreo 50 lei)
3 Am bagat un antivirus bun(Norton cu licenta sau Eset care l-am luat de pe net)
4 Am bagat un metin, dar dupa ce l-am descarcat l-am scanat cu antivirus.
5 Merge ca pe roate... sper ca te-am ajutat. fundita?
P.S :Sa nu faci NICIODATA greseala de a avea 2 antivirusuri
Nu am probleme cu pc la alte metine imi merge fara probleme dar la asta imi da eroare aia ciudata nuss ce sa-i fac
Ie bun si windous xp ieste problema de la placa video ori nu este instalata ori nu ie buna ca asa mi-a facut si mie si nu aveam placa video instalata si acum merge (funda te rog)
Pai doar la metinu acesta imi da eroare la alte metine merge ff bine nuss ce sa-i fac
Acest raspuns ridica un semn de intrebare daca zice ca a mers si la alte metine... Toate metinele au aceeasi grafica...
Eu am Windows 8 nu am de unde sa stiu cum e cu Windows Xp deoarece nu am avut niciodata
I-am spus de "chestia " cu antivirusul ca eu inainte am avut probleme cu PC (de la ceva virusi) si unele executabile imi dadeau aceeasi eroare. Si dupa imi mergeau daca dezactivam antivirusul
Normal ca mergea Antivirusul te protejeaza de virusi practic ii "omoara" daca antivirusul nu merge virusii isi fac de cap, astfel: daca ai un program virusat, acei virusi te lasa sa accesezi programul ca sa ii iei