Placa video este în mare parte egală cu GTX 750 TI, modelul de calculator. Procesorul este unul din cele mai bune pentru laptops, se compară cu un i5 6600, să zicem.
Caută aceste componente și vezi ce pot face, cu toate că depinde și când a fost făcute acele teste și filmulețe.
Counter-Strike e o minciună pentru așa componente.
GTA V o să funcționeze cu 40-50 cadre pe secundă cu setări medium și rezoluția 1080p.
Dead by daylight este încă cu probleme la conexiunea la server pentru a juca, nici nu cred că se merită.
Scrie chiar acolo că este GTX 960m, bineînțeles că este mai bună.
940mx este egală cu GT 740 cu GDDR5 (modelul de calculator), în cel mai bun caz.
Si dc ai zis ca pe medium imi va merge in 40-50 fps cand prietenului meu care are 940mx si i5 6200du ii merge pe medium in 150+fps uri?
Dă-mi și mie dovada. Chiar mi-ar place și mie să joc GTA V cu setările pe medium și 1080p la măcar 150 cadre pe secundă cu i5 2320 și R7 370 2GB.
Ai internet. Dacă nu mă crezi pe mine și ai vreodată îndoieli în ceea ce spune prietenul tău, dă o căutare la acele componente din laptop-ul lui și vezi dacă a spus adevărul sau nu.
Am uitat sa precizez ca el joaca 1366x780 si poate nu o avea 150 dar 120 fps tot are.Infine zi-mi te rog daca e playable cs go pe medium la 1080p pe 960m.
GTA V iti va merge pe stari high, atenti setari high fara AA si nu pe ultra, va duce gta V in 30-40 fps setari high si pe low-medium intre 60-70 fps.CS GO va duce pe setari very high in 150-160 fps si dead by daylight care este un joc foarte pretentios iti va merge din pacate pe low 35-40 fps!
Merci! Cel dinainte mi-a spus ca cica merge cs go-ul in 40-50 fps-uri pe medium.
Oricum ce tia-m spus e adevarat am avut si eu acest laptop si stiu exact cate fps-uri vei strange in aproape orice joc, daca mai ai nevoie de cv da-mi mesaj in PV.Si cel dinainte nu stie ce spune, CS GO merge pe high si cu placa video integreta. Oricum sper ca te-am ajutat ai un laptop foarte bun sa il porti sanatos, spor la joaca!
Https://youtu.be/oBiPOMCWPtw
Dovada ce merge pe high in 100+fps