| Sachiroo a întrebat:

Salut, TPU!
În copilărie am avut un telefon cu ≈20 de jocuri. Din păcate nu mai am acel telefon și vreau sa va dau câteva detalii, poate, poate îmi ghiciți vreunul dintre jocuri.
*trebuie sa precizez ca jocurile au fost produs pana în ianuarie 2015.
-era un joc în care pur și simplu săreau niste oi deasupra unui gard și arata numărul celor care au sărit peste gard sus. Atât tot. Știu ca e ciudat, dar atunci mi se părea grozav jocul.
-era unul cu Tom și Jerry în care te plimbai printr-o gradina și unul într-un hol... Erau 2 jocuri diferite... Erai în pielea lui Jerry și trebuia sa strângi cașcavalul fără sa te prindă Tom.
urmează jocul meu preferat:
-erau 3 personaje, care puteai fi upgradete de 3 ori la 3 categorii(sper ca nu greșesc).
Trebuia sa sari peste niște garduri(asemănător jocurilor de astăzi când trebuie sa construiești o bucata de lemn ca să treci deasupra unei clădiri). Faza e ca la un moment dat apărea și o tabla neagra, de care, dacă te loveai, mureai.
Daca nu ma înșel puteai colecta și bănuți în timpul jocului, iar la un scor de 1000/10000, nu mai știu exact, jocul devenea foarte dificil.
Ps:știți cumva dacă pot descarca aceste jocuri de pe magazin Play, dacă le-am avut de pe un telefon din 2014? Daca da exista și o metoda de a afla jocurile pe care le puteai juca pe acel telefon.
PS2:scuze pentru repetiții.

Răspuns Câştigător
| Wr3nch a răspuns:

Slabe sanse sa le mai gasesti. Nu vor merge pe telefoane daca nu au primit update.

2 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Telefoane noi*

| Sachiroo explică (pentru Wr3nch):

Mersi de răspuns, bro! Asta e! Toate au fost bune la timpul lor!