Salutari. Da se poate face bani din acest joc. Mai exact prin skinuri si cutii! Trebuie sa ai steam-ul protejat prin telefon ca sa poti sa vinzi cutiile si skinurile in ziua in care ti-a picat.
Sunt astfel 4 metode foarte populare
1) Bagi bani in cutii si deschizi si poti sa te rogi sa iti pice un item rar si valoros
2) Iti pica iteme cand faci level si cutii dupa meciuri ( nu pica mereu ) si le vinzi pe market
3) Pariuri cu skinurile care le ai, poti dubla/tripla/etc valoarea totala a skinurilor prin aceasta metoda
4) Trade-uri. Trade pentru arme mai bune, mai exact.
Sper ca a fost folosit raspunsul meu. Servus.
Scuze că te dezamăgesc... dar ce a spus mai sus "T3Monitor" nu este totul chiar așa, cel puțin în mare parte nu!
În primul rând, este adevărat că în CS:GO poți face bani din skinuri la arme, unele foarte rare ajungând la 1.000+ de euro, dar nu este așa cum probabil crezi tu!
În primul rând întrebarea ta a fost dacă poți scoate bani reali din acest joc, iar răspunsul este nu! Toate skinurile se negociază prin Steam Market sau schimburi, pe scurt... banii după ce vinzi un item rămân în Steam, fără a avea vreo modalitate de ai valorifica în realitate. Singurul avantaj ar fi că-ți poți cumpăra jocuri gratis, sau orice mai găsești tu pe Steam, asta doar în cazul în care ieși pe profit evident!
Iar dacă nu bagi ceva bani reali pentru început, sau nu ai experiență, gen sunt unii care urmăresc evoluțiile prețurilor la iteme zilnic știind exact cum să influențeze prețul pentru a ieși ei în avantaj... crede-mă că vei ieși pe minus destul de repede în caz contrar!
Iar siteurile de pariuri, dacă te crezi norocos încearcă! Eu personal în ultimul an am pierdut în jur a 150 de euro bani reali băgați în Steam și încă vreo 200 multiplicați în joc de la un start de vreo 50 bani reali, pe parcursul la vreun an și ceva, pe scurt nu recomand!
Acum ideea esențială în caz de nu ai înțeles-o, în CS:GO bagi bani, dar nu-i mai și scoți! xD
De fapt se poate... Vinzi cutii de pe CS:GO pe steam market, apoi transformi banii in chei de TF2 si apoi era un site de pe care le transferai in bani reali
Depinde la ce te referi prin bani reali. Bani in Steam sau bani pe card? Daca vrei bani in Steam pur si simplu vinzi itemele pe care le ai in inventar. Daca vrei bani pe card iti vinzi itemele unui om care iti va trimite banii pe paypal. Daca aplici metoda asta ai grija cu cine face trade-ul!
Dacă ai ceva mărunte cumpără niște cutii și dacă ai noroc piti lua skin-uri și cutie și le vinzi cu un preț mai jos decât ceilalți asa fac eu și merge.
Te contrazic... poti face bani din cs go. daca ai skinuri scumpe. adica nu neaparat le poti pune pe opskins.com si poti scoate banii prin paypal apoi pe card
Sal am un steam key de outlast 1 vreau sa facem schimb pe un key cu cs go
Boldy_Denys_1996 întreabă: