| frederyc a întrebat:

In mai imi voi lua o noua consola si nu stiu ce sa-mi iau, PS4 sau Xbox ONE. Am gasit PS4 cu 1600 lei si Xbox ONE cu 1400 lei (dara jocuri). Ce sa aleg si daca spuneti Xbox ONE cat costa sa joc online.

Răspuns Câştigător
| OctaLoL a răspuns:

Eu zic sa-ti iei PS4.De ce? Simplu,Microsoft te pune sa platesti orice, de exemplu sa navighezi browser-ul. Daca n-ai abonament Xbox Live Gold, si nici n-o sa-ti iei, nu poti face mare lucru cu Xbox One.Ei bine, si pe PS4 te pune sa platesti mai nou,sa te joci online si chestii, dar merita, nu ca la Xbox One. Poate avea el Kinect-ul acela, dar nu merita. Oricum, decizia e a ta.

1 răspuns:
| OctaLoL a răspuns (pentru OctaLoL):

Trebuia sa-ti zic si de jocurile gratis pe ambele console.Deci,daca ai abonament Xbox Live Gold, primesti 2 jocuri pe luna gratis. Daca ai abonament PS+, primesti mult mai multe, oricum. Uite un link sa vezi:
http://us.playstation.com/playstation-plus/
Momentan,sunt jocuri mai multe pe PS3 si mai putine pe PS4 care le dau gratuit, dar o sa vina vremea cand o sa fie mai multe, probabil.
Daca ai Xbox Live Gold luna asta, poti sa iei gratis Hitman Absolution, iar dupa un joc Indie probabil.Luna trecuta puteai sa iei Sid Meier's Civilization, ceea ce dupa parerea mea este un joc destul de...