| xcristix a întrebat:

intai o sa va spun povestea me in metin, apoi intrebarea. m-am jucat metin cam 1 an si m-am plictisit, apoi dupa 2 saptamani mi-a revenit pofta de metin, apoi dupa vreo luna m-am lasat iar, apoi dupa cateva saptamani, m-am reapucat, si am inceput sa gasesc hackuri si sa imi fac iteme bune, gen fms+9, coif de level 21+9, etc.si atuncea iar m-am plictisit, am aruncat vreo 2 fmsuri+9, tigru+9, vreo 5kk, si m-am lasat, nu a trecut nici 2 luni ca mi-a revenit pofta si dai si baga metin non-stop sa fac iteme+9, apoi cand m-am plictisit am vandut contul, apoi am inceput sa ma joc private, si cand m-am lasat si de alea, surpriza, m-am reapucat, si in prezent m-am lasat dar din nou mi-a venit pofta, ce eu am cam uitat de el da la scoala aud numai de metin.intrebarea:ce sa fac sa uit complet de metin, sa nu mai simt o placere pentru el?

9 răspunsuri:
| Dr1D a răspuns:

Depinde de tine.Ieu ma joc Microvolts

| KempesT a răspuns:

A)gaseste alt joc
b)pur si simplu nu te mai gandi la acest joc
c)dati cu parul in cap sa ai o amnezie
d)nu lua in serios c laughing

| Laurentiuuu a răspuns:

Sincer nu te inteleg mare chestie ca ai aruncat si tu 30kk, cand iei tepe de 300-400kk cu otele, semi`omuri etc sincer nu ITI MAI ARDE NICI UN METIN happy

| xcristix explică (pentru Laurentiuuu):

Asta a fost pe ro, ce zici tu cred ca e de pe private, si chiar si pentru 30 de kk stai cateva saptamani inchis in casa ca sa-i faci

| Laurentiuuu a răspuns (pentru xcristix):

Cred ca visezi, crede-ma cand am luat o teapa cu un semi`om pe ro nu me`a mai venit chefu de elwinking
30kk saptamanii? da ce fac pescuiesc? inainte farmam la etaju 7 scoteam bani aia in cateva ore (1 zi sa zicem)
Mare chestie 30kk laughing)

Pai eu chiar cu pescuit faceam bani ca lv meu maxim a fost 36 si aveam hack de pescuit, am avut si de iure si omorat mobi

Te lauzi acum? mare chestie laughing
Eu joc fara, si acum mai bine decat aia care joaca cu, dar nu stiu ce sa faca cu bani laughing

Nu ma laudam ci te informam, e pana la urma dal in pwa mea de metin

Asta asa e dal dracu de joc laughing