Din combinatiile de mai jos poti obtine un dragon legendar.
Soccer + Cool Fire [12hours].
Cool Fire + Cool Fire [4 hours].
Soccer + Soccer [12 hours].
Gummy + Petroleum[12 hours].
Gummy + Cool Fire [8 hours].
Gummy + Armadillo [12 hours]
Gummy + Gummy [8 hours]
Cool Fire + Armadillo [
Coolfire+soccer=legendary sau crystal
gummy+coolfire=mirror sau wind
dandelion+laser=gummy
Salut TPU! Si eu vreau sa stiu cum il obtin pe Gummy.Stiu ca din curent si planta da' nu ma lasa la Breeding.
Ca sa faci cool fire dragon faci combinatia laser+dantelion fara breeding bots.
Va zic ce merge garantat! aveti incredere!
cool fire = vulcano + alpine
laser + dandelion
legendary = gummy + gummy
gummy + cool fire
cool fire + cool fire
cool fire + soccer
soccer = medieval + alpine
vulcano + pearl
cloud + ice cream
blizzard + dandelion
firebird + mojito
robot + ice
gummy = firebird + star
laser + dandelion
jade + fluorescent
La gummy eeste foarte simplu.La dragonii de 2 atribute nu conteaza decat primul atribut asa ca nu iti trebuie decat 2 dragoni primul care sa aiba electric si al doilea natura(nu uita sa fie dragoni cu 2 atribute).Si pentru legendari trebuie sa faci rost de un soccer dragon, un gummy dragon si un cool fire dragon. Poti obtine dragonii urmand tehnica spusa de mine.Cand ai toti dragonii ii bagi pe rand la breeding la BOOST BREEDING platind 5 gems si sansele de a castiga un legendar sau un pur(mai bun) sunt de 100%
Pentru Gummy dragon pui dandelion+laser dragon sau jade dragon +batery dragon=Gummy dragon
Nu pui jade dragon cu batery dragon si iti iesa gold sau guumy
Salut TPU! Pentru gummy paladin dragon + cactus dragon=gummy. Pentru legenda Gummy+Soccer.
Salut TPU! Intrebare pentru cei care joaca Dragon City pe Facebook: Cum faci rost de dragoni cool fire, soccer, armadilo, gummy, petroleum
Si cum fac legendarul acela care tine in mana un glob cu multe culori dau funda +vot!
Legendarul se face din gummy+socer=crystal dragon sau miror dragon o sa va mai ajut la revedere
De gummy am auzit ca ar merge hot metal+fire bird dragon dar cica nu iti iese din prima si de star eu cum l-as putea obtine?
Daca vreti sa faceti soccer sau cold fire combinati '' Alpine+Vulcano" sau daca vreti orice tip de legendari combinati ''Soccer+Cold Fire''
yonut275 întreabă: