Din combinatiile de mai jos poti obtine un dragon legendar.
Soccer + Cool Fire [12hours].
Cool Fire + Cool Fire [4 hours].
Soccer + Soccer [12 hours].
Gummy + Petroleum[12 hours].
Gummy + Cool Fire [8 hours].
Gummy + Armadillo [12 hours]
Gummy + Gummy [8 hours]
Cool Fire + Armadillo [
Man iti spun o combinatie simpla doar normal breedeng laser+firebird=gummy crede-ma am incercat si o iesit
Ask in coua eu am 10 dragoni legendari si 3 gumy si soceri si cool fire am di toate si am doar nivelul 24 la breading pune cool fire+gumy sau socer+cool fire
daca mai vrei in un cool fire sau inca un socer pune cool fire primul si socer al doilea si ca acesti dragoni sa aiba nivelul mai sus de 10 si sa nu te bati la lupte pentru gems cu ei
Se face foarte usor dandelion+laser dragon
Eu am facut gummy din legendary (ala cu glob in mana) si nature iar legendary din gummy si petrolier cred ca te-am ajutat
Legendary dragon se face prin dragoane rar intalnite : gummy si armadillo... gummy se face cu : neon dragon si nenufar sper ca te-am ajutat
Raspunsurile de mai jos sunt bune doar ca nu trebuie neaparat aceeasi dragoni trebuie doi rari dar trebuie sadai breeding boost si daca se va face in 1zi 23h e bine
Si pegas el texto mas de una vez en el mismo sitio solo se contabilizara como 1.
Gummy il poti face si din lanternfish + spicy dragon mie mi-a iesit din primaa
oare pur cum se poate face din dragon normal stie cineva?
Va rog spuneti-mi cum se face Gummy dragon daca combinati soccer+gummy=legend
Va rog spuneti-mi cum se face Gummy dragon daca combinati soccer+gummy=legend da cat dureza sa se faca gummy
Sp3edy dragonii care i-ai specificat tu trebuie sa fie de acelasi nivel sau de nivel diferit?
Sp3edy, dragonii care i-ai specificat tu trebuie sa fie de acelasi nivel cand ii imperechezi? Sau de nivele diferite?
Mie mi-a iesit din prima cu cactus si hot metal
Gummy= electric + nature
legendar=armadillo+gummy
armadillo=metal + pamant
pure fire sea metal plant etk=pure+fire sea metal plant etk
Gummy dragon se face din jade dragon si star dragon cum te cheama pe facebook?
Gummy=neon+nenufar, nenufar+laser
Laser+dandelion=gummi,fluorescent,laser.soccer+cool fire=dragon legendar
Frate Sincer Este Gummy Din:
Paladin Dragon + Nenufarar Dragon (Sincer) Iese din prima jur funda?
yonut275 întreabă: