| vreaumult a întrebat:

Intrebare urgenta de plictiseala ce jocuri sa ma joc pentru 1gb ram placa video 128mb 1. 6ghz as vrea jocuri gen the witcher sau mafia2, godfather sau ca prototype cel mai bun raspuns primeste funda! va rog seriozitate

5 răspunsuri:
| KobraXS a răspuns:

Jocurile ar fi>
Cu masini >
NFS underground 1/2
Flat out 1
SRS
Cu asasini/impuscaturi>
Hitman blood money
Hitman contracts
Command and Conquer REnegade
Delta force extreme
Battlefield 1492
Call of duty 1/2(cele din 2004-2005)

| vreaumult explică (pentru KobraXS):

Iti dau funda daca imi spui cum il fac pe Hitman blood money sau Hitman contracts sa mearga ca mi le-am luat si cand intru in el ma tine 2 sec cu ecranu negru si apoi ma scoate fara nicio eroare si am vazut cerintele sistem ale lor si sunt mai mici decat cerintele calculatorului meu spune-mi ce sa fac.

| KobraXS a răspuns (pentru vreaumult):

La cerintele de sistem de operare sau ce directx ar trebui sa ai te-ai uitat? Daca da, si tu ai exact cum zice acolo, poate fi ceva legat de placa video. Spune-mi ce placa video si detalii despre ea si am sa caut o rezolvare la problema ta happy

| vreaumult explică (pentru KobraXS):

Hitman Blood Money cere directx 9.0 si il am instalat el cere 128mb video si eu am 128mb cere 1.5 Ghz si eu am 1, 6 Ghz cere windows xp/2000 si eu am windows xp spune-mi ce sa fac te rog mult

| KobraXS a răspuns (pentru vreaumult):

Se poate ca din folderul jocului sa lipseasca niste fisiere.Incearca sa descarci jocul de pe alt site si sa-l instalezi. Daca nici asta nu functioneaza s-ar putea sa ca placa ta video sa fie stricata sau sa nu fie compatibila cu jocul.