| Truster a întrebat:

joc darkorbit de mult si am luat ban p u cont din cauza botului. am luat ban pe serverul marea britanie 1. o sa pot juca tot pe acelasi cont doar ca pe global europe 1. va rog mult

Răspuns Câştigător
| emico82 a răspuns:

Buna. Intr-adevar e un joc bine realizat, dar are un mare minus de care vad ca nu pomeniti aici: este f.f. scump, de fapt cred ca cel mai scump joc existent pe piata la ora actuala. In reclame esti asigurat ca e gratis, special ca sa te determine sa intri pe joc si poate sa faci greseala sa te lasi acaparat de frumusetea lui, dar a juca gratis ofera o experienta extrem de limitata fara nici o sansa in fata unui jucator platitor. Este jocul pe care, dupa ce il joci un timp, iti lasa imprersia ca singurul interes al celor ce l-au creat e sa te determine sa bagi cati mai multi bani in el...si nu va amagiti ca cateva sute de euro o sa te puna pe picior de egalitate cu ceilati, inca esti departe de asta.
Si cum lacomia unora atrage si un revers al medaliei, tocmai sumele exagerate necesare pentru a putea juca cat de cat satisfacator pe joc au determinat aparitia pe piata a unor programele de genul k-bot cu un pret de aproximativ 15 euro pe durata nelimitata, care isi fac treba f bine, reusesc sa treaca de obstacolele puse de dezvoltatorii jocului si sa produca pentru tine creditele si munitia necesara pentru a evolua in joc, ba te mai si ajuta enorm de mult in luptele purtate. Personal, dupa o experienta de 2 luni si 600 euro bagati in joc, am ajuns tot mai frustrat ca degeaba am bagat bani, un jucator cu k-bot e mult mai avantajat avand numeroase facilitati fata de mine, fraerul platitor care incerc sa joc corect. Din fericire recent m-am lovit de o problema in joc si cand am incercat sa gasesc rezolvare la suportul jocului am fost tratat in bataie de joc cu niste raspunsuri stereotipe specifice oamenilor nu prea inteligenti si multumiti sa ocupe si ei un scaun fara a face prea mult efort. Si cum eram deja f nemultumit de cat de multi bani iti trebuie pentru a misca cat de cat in joc, am reusit sa ma las de joc. Da, am renuntat la sutele de euro bagate pana atunci dar cu siguranta am salvat mult mai multe sute ce le-ar fi inghitit pe viitor.
E o parere personala, sunt curios ce cred si altii despre acest joc... daca ati avut si voi experiente negative cu cei care il administreaza si care parca isi bat joc de cei care in realitate ii platesc..astept si parerile voastre

3 răspunsuri:
| 99adada a răspuns:

Uite trimite de mai multe ori SMS la numarul7465 cu textul BIG 10152011.
Vreau sa te ajut deoarece si pe mine m-au ajutat altii iar acum am goliath, drone iris, uridium mult si gratis. Spune-mi ce parere ai, eu oricum te sfatuiesc sa-l folosesti deoarece astea se schimba la 2-3luni.Succes

| Truster explică (pentru 99adada):

Du-te sa moara mata de handicapat. Eu crezi ca nu stiu. Sa iti bage smsuri mata

| 99adada a răspuns (pentru Truster):

Tuti pe mata++++