| MikiMIHAI1324 a întrebat:

joc de o perioada WarFrame, si nu inteleg care este faza cu sistemul de trading, cine joaca si cunoaste anumite detalii de exemplu : Ca eu vreau sa ii dau lui x niste chei pentru diverse turnuri, si el mie platinum, si nu stiu cum sa facem trade sau schimb

Dau funda

Răspuns Câştigător
| JohnnyWylde a răspuns:

Prietene joc Warframe de 1 an si 8 luni. Orice ai nevoie ma poti intreba. Trade-ul functioneaza cam asa:
1. Tu sau cel cu care vrei sa faci trade trebuie sa fiti intr-un clan deoarece trade-urile se pot face doar prin intermediul unui Trading Post construit in Dojo-ul clanului.
2. Evident, dojo-ul respectiv trebuie sa aiba Trading Post construit, deoarece acesta nu apare in momentul formarii clanului si a dojo-ului, ci se construieste dupa.
3. Probabil esti familiarizat cu conceptul de Mastery Rank. MR-ul este nivelul actual al jucatorului si numarul de trade-uri disponibile pe zi este limitat in functie de MR-ul tau. Esti Mastery Rank 14 inseamna ca vei putea face 14 trade-uri pe zi si doar atat.

1 răspuns:
| MikiMIHAI1324 explică (pentru JohnnyWylde):

Eventual poti sa imi lasi numele tau, poate mai poti sa ma ajuti cu diverse, ca na sunt cam nou / n00b in jocu asta si nu cunosc anumite detalii, multumesc oricum