| vali1616 a întrebat:

Joc LoL:
-level 13
-Joc cu Brand sau Catarina
Deci joc la PvP standard si incerc sa fac mai mult ip sau xp. Dar mai mult de 250(rar cu "prima victorie" disponibila) nu iau. Fac un scor bunicel minim 7/1/4 si eu incerc sa schimb campionul.
Spuneti-mi cu ce cerinte ar trebui sa termin o runda ca sa scot niste recompense mai bune.

Răspuns Câştigător
| Waxyzz a răspuns:

Pai tu primesti mai mult IP daca te joci ranked, dar la levelul tau nu cred ca se poate, oricum nu prea ai cum, adica de exemplu eu am lvl 30 si aveam si scor de 40/15/7 aprox sa zicem (unul dintre cele mai mari scoruri facute de mine in ranked) si am primit doar 137 IP deci nu prea ai cum. In castig toata echipa primeste la fel de mult si conteaza scorul final(killurile echipei in care faci parte si timpul de joc- cu cat e mai lung meciul cu atat primesti IP mai mult). Singurul lucru care afecteaza recompensa de ip, e cand sunteti pe cale sa pierdeti daca echipa ta da surrender primiti mai putini ip.Per total ca sa ai recompense mai bune trebuie ca echipa sa aiba multe killuri(nu conteaza diferenta dintre killurile unei echipe fata de cealalta dar sa aiba echipa ta per total mule killuri) si durata de joc, adica cu cat meciul e mai lung si recompensa este(cu o mica-mare schimbare) mai banoasa.winking
PS: Asta inseamna ca ori daca esti support sau tank, indiferent de cu cine joci toti jucatorii unei echipe au recompense egale.

8 răspunsuri:
| vali1616 explică (pentru Waxyzz):

Cu cat meciul e mai lung?!?! sau mai scurt.

| Waxyzz a răspuns (pentru vali1616):

Mai lung.

| vali1616 explică (pentru Waxyzz):

Bun
Asta voi face

| PlayForFun a răspuns:

Care vreti sa jucati League of Legends facti un cont aici https://signup.leagueoflegends.com/......gnup/index dupa il descarcati asa ma veti ajuta si pe mine

| Florin_Duceag_1999 a răspuns:

Http://lolfreerp.com/ - Free riot points! Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!

| Eu_Tot_1994 a răspuns:

Http://lolfreerp.com/ - Free riot points! Check out this page with free RP codes :) Only three steps in 5 mins and you will get your code free! VISIT, DOWNLOAD AND ENJOY BETTER GAME!