anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

joc metin2 steel de o saptamana si imi tot da o eroare...de obicei cand intru in map 1 sau in alte mape.Pur si simplu imi iese din joc si imi apare o casuta in care nu este scris nimic doar niste semne de intrebare...(?). Imi iese foarte des cand sunt multi playeri in map 1 si nu este de la net sau pc pentru ca nu mi-a mai dat pe nici un metin eroare asta.Cine imi zice cum sa o rezolv primeste funda!

10 răspunsuri:
| Aleqa a răspuns:

Este de la metin. Incearca sa-l reinstalezi pentru ca a aparut un client nou.

Bafta.

| bibiu15 a răspuns:

Cand deschid ala imi da un fisier notepad gol...ce ar trebui sa fac cu el?

| bibiu15 a răspuns (pentru Aleqa):

La fel face si clientul noucrying

| Aleqa a răspuns (pentru bibiu15):

Asta e... La mine era la alt metin, l-am instalat din nou si a mers. E de la pcu' tau. Probabil de la antivirus.

| Ana_Ana_Maria_1997 a răspuns:

Si mie mi-a facut la fel dar scoate antivirusul si iti merge

| efendi97 a răspuns:

Du-te in fisierul "Metin2Steel" si acolo o sa vezi ca scrie errorlog, il stergi si dupa ati merge garantat 100%100, sau baga id meu sa te revolv, indungi.paul

| AlexAndrei96 a răspuns:

Salut! Si eu oc metin2 Steel, Numele meu este DarkPriest2 si mi-am schimbat rasa Din war in ninja.Pe war dadeam de la 10-pana la 20k pe skill, pana cand a venit un ninja si m-a luat din,, scuipat'' laughing avem 31k pv.De atunci m-am decis sa ma fac ninja, dar nu stiu ce sa pun pe itm sa dau la fel ca el (30k) pe skill.Va rog ajutati-ma

| Mihai_Stoica_1983 a răspuns:

Trebuie sa il reinstalezi ca asa am facut si eu si mi-a mers. big grin big grin laughing)))

| Anon03 a răspuns:

Du-te la site ul lor de unde l-ai luat si zice asa in caz de eroare?!?! Ceva de genu. Iti zice acolo sa descarci. Deci acolo unde iti apare pe site ala cu semnu intrebarii scrie sa descarci din nou. Dar doar acolo

| m3looo a răspuns:

Sunt multi playeri in map1 de aia te restarteaza teleporteazate repede in alta mapa si nu ti se mai intampla.E din cauza playerilorwinking