| endorphins a întrebat:

Ma chinui de ceva timp sa populez un server de Counter-Strike 1.6
Server-ul se numeste zp.freakz.ro, este zombie mod. Am bagat vreo 15 euro in el pana acum, dar degeaba! abia am adunat cativa jucatori care mai intra periodic. Ce as putea sa fac? vreau sa il populez, sa fie full toata ziua (nu mai zic de noapte). Sunt dispus sa dau bani (dar sa nu fie un pret exagerat). Astia 15 euro pana acum i-am bagat in boost-urile celor de pe gametracker.rs, dar dupa cum v-am spus, degeaba am facut-o! Astept solutii mai ales din partea celor care au experienta. Cel care ma va ajuta cel mai mult, nu numai ca va primi funda, dar daca voi reusi sa il populez, ii voi da admin pe zp.freakz.ro(in cazul in care doreste si va fi activ pe server). happy

Răspuns Câştigător
| Bogdanel97 a răspuns:

Salut! Fa reclama la server pe retele de socializare, poate ai prieteni care mai joaca CS si spune-le sa faca si ei publicitate la server. De obicei un server se populeaza destul de greu daca nu face parte dintr-o comunitate, care sa ii faca reclama. ex( Diavola, Indungi, Lunetistii, etc). Bafta, sper ca ti-am fost de folos

2 răspunsuri:
| endorphins explică (pentru Bogdanel97):

happy Inteleg ce spui tu. Eu ma gandeam la ceva redirecte care sa ma ajute... Redirecte care sa imi aduca numai jucatori romani, nu din aia straini(cum fac boosturile). Server-ul face parte din comunitatea Freakz, dar am impresia ca Freakz a inceput sa decada la capitolul Counter Strike 1.6... Acum Freakz "adaposteste" mai mult jucatori si servere WoW.

| Bogdanel97 a răspuns (pentru endorphins):

Majoritatea Comunitatilor mari decad in CS deja, cele care vad ca mai au inca jucatori sunt Diavola si WATF. Daca ai sti face un server de surf, si ai ajunge in comunitatea diavola poate ai avea noroc sa populezi serveru. Aveau server foarte fain de surf care cica a cazut acu cativa ani. Merita sa incerci. happy