anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma joc Metin2Ro si am 2 conturi si nu stiu pe care sa ma joc, care este mai bun. Am un ninja de 75 pe lame G2 ambuscada, G1 rulant, G1 atac fulger si m7 nor si un mental de 77 cu P corp, P atac spirit, G7 zdrobire si G1 zdruncinare. Intr-un fel nu as renunta la nici unul. Cu mentalul am dmg bun dar la gramada toti pun vultur si aparari sabie/2 maini. Ce sa aleg? Si daca ar fi mentalul as avea nevoie si de 2 arme: sabie si 2 maini. Multumesc! :*

4 răspunsuri:
| ELEMENT3110 a răspuns:

Joaca pe mental ca ai magiile, ii bati pe toti la duele, poti purta mai multe itm..., iar la ninja tot ce te atrage cred ca e camuflarea.

| TePupPA a răspuns (pentru ELEMENT3110):

Asa ma gandeam si eu. Cu mentalu pot sa si cresc fain dar am nevoie de o batalie si un party. Pe ninja am niste amarate de chacrame de 75+9 pc 3, 20 diavol, 8 blocare p+4. Daca le vand alea nu iau nici batalie sau party dapoi aman2. sad Asta ar fi problema.

Ai dreptate, asa m-am gandit si eu dar am nevoie de 2 arme si pe ninja am doar chacram de 75+9 pc 3, 20 diavol, 8 blocare p+4... Daca il vand nu iau nici macar batalie sau party dapai amandoua. sad

Scuzee ca am trimis de 2 ori dar prima data nu a mers si acum a aparut laughing