| Exio a întrebat:

Mi-am ales piese pentru un PC pentru gaming dar nu sunt sigur cat de compatibile si optime sunt piesele ( cel mai mult imi fac griji pentru sursa )
Config :
Procesor - AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3. 40GHz ( voi folosit Cooler Master Hyper 212 EVO )
HDD - Western Digital 500GB SATA-III 7200rpm 16MB Caviar Blue KX
Carcasa - RAIDMAX Hurricane 2
Placa video - MSI GeForce GTX 550 Ti Cyclone II OC 1GB DDR5 192-bit
RAM - 2x Corsair XMS3 4GB DDR3 1333 MHz CL9
Placa de baza - MSI 890FXA-GD65
Sursa - Enermax NAXN82+ 650W
Pe YouTube am vazut la sisteme similare surse de 750W, 950W. Daca aveti cunostinte in domeniu va rog sa-mi da-ti cateva sfaturi.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Zangetsu a răspuns:

Componentele sunt compatibile intre le, dar nu aveai nevoie de mai mult de 500W. procesorul consuma 125, placa video 100 cu celelalte componente sa zicem 300 in total. Sursa e buna ca cu certificat Bronze.

2 răspunsuri:
| Cuvântul1 a răspuns:

Eu in locul tau mi-as lua un pc nou, procesorul nu ii asa bun pentru gaming cele mai bune is i3 i5 i7 si placa video nVidia GeForce gtx ii cea mai buna.

| Exio explică (pentru Cuvântul1):

Salut.Eu am vazut pe youtube gameplay la Starcraft 2, Mafia 2, Crysis, Battlefield 3 cu totul la maxim la un PC cu o configuratie asemanatoare. Intr-adevar am gasit i5 quad core de 3.10 Ghz dar este mult mai scumpa(vorbesc despre un pretu dublu). Sunt chiar asa de mari diferentele?