anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ştie cineva unde aş putea găsii să cumpăr un PlayStation2? Am văzut cîteva pe un site (O.K.A.Z.I.I.) şi acolo nu sunt sigur pentru ca unii au luat ţeapa.

Răspuns Câştigător
| Andrei7520152 a răspuns:

"Deocamdata ma interesez, nu cumpar chiar acum, trebuie sa mai strang niste bani"

No problem prietene. Le tin inchise in dulap.

14 răspunsuri:
| Simbol1 a răspuns:

Uita-te in raid.

Am doua console PS2. Incerc sa le dau cat mai rapid. Daca vrei discutam mai pe larg.

Second. Dar functionale.

Ok. Sa ma intrebi daca nu intelegi ceva. poftim:

http://www.okazii.ro/......a122786058

Pai na, le cam tin degeaba. Ca nu ma joc pe ele si sunt si ocupat. Daca iti fac o reducere le cumperi laughing?

PS2 slim l-am luat anul trecut, deja folosit. Deci nu poti sa-ti spun exact cat de veche poate fi.

Acela mai mare, PS2 luat din SUA, o am de vreo 8 ani sau ceva. E foarte vechi (dar inca bun, nu face figuri si citeste toate jocurile). Sa spunem ca acest PS2 o dau pe gratis, ca e destul de vechi. Pe okazii, un PS2 second se vinde cam la 200-300 lei, deci nah. Zicem 200 de RON? Eu cred ca e foarte corect.

Slimul? Pai cam 200 Ron, celalalt fiind vechi o cam dau pe gratis. Un PS2 second nemodat costa cam 200 ron, deci nah. Nu pot vinde FAT-ul pentru ca nu poate rula decat jocuri SUA. Nu are valoare decat in SUA, unde gasesti jocuri. Nu uita ca sunt nemodate (deci ai nevoie de jocuri originale).

Slim-ul ruleaza jocuri normal, ca oricare alt PS2 de pe okazii.

Da!

Deci cer 200 de RON pentru 2 Console + Jocuri + Card 32MB + 3 manete

laughing

Ca celalalt e vechi si lipsit de multa valoare (dar merge) deci o dau bonus, intelegi? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrei7520152):

Esti tare!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Andrei7520152):

Dar ambele console au accsoriile, nu? incarcatorul, alea alea, adica tot ce le trebuie

"Pai se poate moda, nu? Ambele "merg" bine, nu?"

Da, se pot moda. Dar nu stiu cum. Cred ca exista oameni care cu asta se ocupa. Merg normal, pana acum n-am avut baiuri.

| Andrei7520152 a răspuns (pentru anonim_4396):

"Dar ambele console au accsoriile, nu? incarcatorul, alea alea, adica tot ce le trebuie"

da da da. Au tot ce ai nevoie. Vezi linkul de pe okazii.

Pachetul contine:

Un Plastation 2 (PAL, din RO) + 1 Joc Orinal
Un Playstation 2 (NTSC U/C, din SUA) + 9 Jocuri originale
Un card de memorie de 32 MB (compatibile cu ambele console PS2)
Trei Manete PS2
Un cablu RCA (compatibile cu ambele console PS2)
Un adaptor NTSC - PAL
Un cablu de alimentare pentru fiecare consola PS2

Sigur. Mai vorbim atunci.

| Okaziiro a răspuns:

Buna ziua,

Prin intermediul site-ului Okazii.ro se pot cumpara produse in siguranta. Okazii.ro recomanda tuturor utilizatorilor sa aleaga produsele marcate cu Garantia de Livrare sau, in cazul in care acestea nu fac parte din program, sa solicite vanzatorului Garantia de Livrare. Acest serviciu este gratuit si se activeaza instant pentru vanzatorii Okazii.ro.

Principalul avantaj al Garantiei de Livrare este protectia sporita a cumparatorului prin garantarea primirii produsului descris pe site. In caz contrar, utilizatorul poate solicita returnarea articolului în termen de 3 zile lucratoare de la primirea acestuia. In aceasta perioada contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul Garantiei de Livrare este blocata intr-un cont intermediar, detinut de catre Okazii.ro. Daca in acest interval cumparatorul nu reclama conformitatea produsului cu descrierea de pe site, banii sunt deblocati si transmisi mai departe vanzatorului.

Un utilizator mai poate alege si primirea articolului cumparat prin Predare personala sau la punctul de livrare Okazii.ro din cadrul Magazinului Domo aflat in incinta Baneasa Shopping City, Bucuresti. Astfel se asigura faptul ca produsul pe care utilizatorul il achizitioneaza este cel dorit si tranzactia se incheie numai daca articolul corespunde calitatii si caracteristicilor pe care vanzatorul le-a furnizat in anunt.

In cazul in care doriti asistenta in activitatea pe site sau daca aveti nelamuriri, echipa de Asistenta Clienti Okazii.ro va sta la dispozitie pe adresa suport@okazii.ro sau la numarul de telefon 0374652944 de luni pana sambata intre orele 9:00-21:00.

O zi placuta,
Okazii.ro