Toti zic ca e 9045microvolts939 da nu e sunt minciuniii. o spus unu si o copiat toti raspunsurile astia nu te ajuta si oricum daca te prinde GM ai ban. aia cu hack am inerveaza ca castiga mereu. fara hacku lor protector i facem praf. deci cine e de acord cu mine? RASCOALAAAAA!
Ba tot imi da o eroare
ID:alex_cena_10 ajuta-ma
Ai aflat parola de la net framework ca eu nu.Te rog zimio sau da-mi add si zio pe mes la marius_ronaldo37
Bag **** ca acum nici nu mai merge parola la hack! AU modificat-o jegurile astea ca au vazut ca lumea il ia! De net framework ce sa mai zic : VARZA! Nu merge! O sug astia!
Nu merge 3.6! Uite aici hack:http://www.planetmicrovolts.blogspot.com/
Daca ma cauta cineva sunt Romanu2014!
:)
Am gasit parola! O vreti? ma puteti contacta printrun mesaj privat pe tpu sau pe rey_578@yahoo.com
Imi dai si mie parola?
Am eu hack de micro volts 1.4 daca il vrea cineva sa-mi dee add: minutzu_99 si vorbim pe mess
Da o stiu eu dar da-mi linkul de unde ai downloadat microvolts v 3.6 ca mi l-am sters haku dar parola am salvato
Pe saitul dovnload microvolts hack pe primul
Sa mi dai parola de hack pe mes la imeilul vlad_andrey1@yahoo.com
Mi-a dai si mie te rog
O stiu eu este kj308ufdMicroNEW3k09fif3 si de la net framework este tot kj308ufdMicroNEW3k09fif3
Da-mi lionku de unde sa iau netframework care cere parolaaia plz ca parola a mers!
Http://www.egl-pro.ro/concurs/vot.php?player=Al3csBoss
Da ti un vot.Parola e 9045microvolts323 funda
Parola de la net framework este urmatoarea este testata de mine si merge: usingnetframework sper ca v-am ajutat
Eu am o problema imi spune ca am deja instalat net framework 2.0 si nu il pot instala.Ce pot face in privinta asta ca imi tot da eroarea cand vreau sa deschid hack-ul . E randul vostru sa ma ajutati pe mine