Nvidia sunt placi foarte buna.Chiar mai bune ca Radeon-urile dar in privinta asta i mai buna placa asta de 8 gb pe 512 bit decat gtx 980-ul. Sper ca te-am ajutat.
Dar acum m-am uitat pe net si zice ca nVIDIA gtx 980 e mai buna decat shppire-ul.Acum nu stiu nici eu ce sa zic.Amandoua is bune. Poti sa o alegi pe oricare.
Salut. Nu doar cantitate de ram conteaza. Exista numeroase alte specificatii cum ar fi shader model, vertex shader, ROP, etc. Daca ar fi sa ne luam dupa memoria radeon castiga. Dar daca e sa luam in calcul si celelalte specificatii plus tehnologiile exclusive Nvidia cum ar fi PhysX, Nvidia castiga detasat.
Eu recomand o carte de gramatica pe 128 bit.
Cat vram are conteaza probabil aproape cel mai putin.In schimb CoreClock/Shaderclock/MemClock conteaza cel mai mult, cu cat sunt mai mari cu atat este mai performanta placa video.Memoria de la placa video este folosita ca sa puna in ea toata texturile si datele care urmeaza a fi prelucrate iar bit inseamna cat de mare este spatiul de intrare/iesire a datelor.Degeaba are 8 gb daca nu este puternica. Nvidia o distruge.