| Lucian_Olteanu_2003 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar o unitate, din site ul eMAG procesor i5 si 1 TERRA gb si 8 gb ram.Ce spuneti? Pretul este de 1099 lei merită? Are o carcasa spacer neagra.

12 răspunsuri:
| bogdan324 a răspuns:

Daca il vrei pentru jocuri mari nu, Facebook si jocuri mici da.

| Lucian_Olteanu_2003 explică (pentru bogdan324):

Eu zic ca merge fifa 18 fara probleme pe el la fifa 18 cere procesor i5 cu 8 gb ram si spatiu de 200 gb eu zic ca este foarte bun si cred ca te inseli

| bogdan324 a răspuns (pentru Lucian_Olteanu_2003):

Da placa video? cea mai importanta piesa pentru jocuri?
fifa 18 nu e un joc mic, nu o sa iti mearga fara probleme, ai nevoie de un gtx 750 in sus ca sa ''nu ai probleme''

| EusebiuPWN a răspuns (pentru Lucian_Olteanu_2003):

Iti propun sa mai strangi bani, iar cand faci rost de aproximativ 1.900 de lei, iti iei un g4560 + gtx 1050 si 8 gb ram ddr4 si abia atunci te poti juca decent.

| denisTiky a răspuns:

Am citit in comentarii. Am vazut ca vrei fifa. NU merita pentru fifa, chiar daca la cerintele acestuia scrie ca e nevoie de i5 si 8gbram si 200gb stocare. Ai neevoie si de placa video. Pentru Youtube si Facebook sau jocuri slabe/vechi/mici merge, dar jocuri ca si farming simulator, gta 4/5 sau altele nu merge. Pe eMAG nu sunt sisteme gata facute bune si ieftine, doar de alea scume cu cele mai noi componente, te sfatuiesc sa cauti pe Pc-Garage, acolo este vikingul, un pc decent, sau raptor 5, un pc foarte bun dar care costa putin mai mult. Bafta!

| Lucian_Olteanu_2003 explică (pentru bogdan324):

Stiu dar eu sunt putin sub semnul intrebarii pana acum am avut o unitate din 2008 luata cu un gb ram si 200 gb spatiu si nu stiu ce placa video scrie pe ea Asus dar cred ca este varza si in fs 15 merge cu 1024 rezoluti si la toate jocurile gta san andreas fifa 2012... tot 1024 eu cred ca asta poate sa duca putin mai mult nu
De ex pe fs 17 la ce rezolutie ar merge?
Dar pe fifa 18?
Sau my summer car?

| Lucian_Olteanu_2003 explică (pentru EusebiuPWN):

Am atatia bani dar nu prea as vrea sa d au atatia
Procesorul este i5 nu conteaza deloc are 8gb ram nu conteaza asta?
Intrebarea este pot sa ma joc farming simulator 2017?

In jocuri ai nevoie de placa video buna, acel i5 sigur e de generatie foarte veche, probabil 2xxx, iar ram-ul fiind ddr3. Ai putea sa mergi totusi pe acea configuratie, iar mai apoi sa cumperi o placa video, spre exemplu un 1050. Insa tot pe acolo ajungi cu pretul. Fara placa video nu te poti juca nimic.

Pai placa video este integrata pot sa o scot

Salut am gasit o unitate, cu procesor i5 3470 cu 4 nuclee, 4 gb ram si 500 gb spatiu de stocare cu placa video Geforce gt 710 acolo zice ca este dedicat pentru gaming
Ce spui? Pot sa ma joc farming simulator 2017? si daca da la ce rezolutie
Iar fifa 18 pot?

| bogdan324 a răspuns (pentru Lucian_Olteanu_2003):

Nene,tu nu-l asculta pe tipul ala ca acel i5 al tau rupe acel pentium, nu arunca banii aiurea pe alta unitate, farming simulator merge si pe o placa video mai slaba dar de ce nu iti iei un gtx 750 ti la 250-300 lei? nu e scumpa si poti juca foarte multe.

I5 3470 da, inca se tine bine. Dar tot o sa fii nevoie sa schimbi placa video in viitor. Cam asa iti merge farming simulator 2017 pe un gt 710. https://www.youtube.com/watch?v=etj-kICt_Fk
Te risti insa cu sursa, e mai mult ca sigur sa fie o sursa de calitate slaba, iar cand o sa vrei sa pui o placa video mai performanta, e posibil sa fii nevoie sa-ti schimbi si sursa. Inca un lucru, ai grija ca unele unitati cumparate deja asamblate nu iti dau voie sa le deschizi carcasa, daca faci asta pierzi garantia. Daca ai posibilitatea, intreaba daca pierzi garantia in cazul in care vrei sa deschizi carcasa.